Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

CMD Basisopleiding / CMD Healing en Readingopleiding

Communiceren met dieren kan iedereen leren! Jong en oud!

Inleiding
Je kunt binnen een paar dagen of zelfs één dag leren hoe communiceren met dieren werkt. Wat ons doel echter is dat jij het ook kan, zonder dat je onzeker hoeft te zijn of dat je in oordeel gaat! Er komt namelijk veel meer bij kijken dan wij vaak denken. Want alleen weten hoe het werkt is niet voldoende om het ook daadwerkelijk te doen.

CMD Basisopleiding 
In de CMD opleiding leer je hoe je het zelf kunt doen, voornamelijk bij je eigen dieren en bij enkele andere dieren om te oefenen. Voornamelijk ga je  in de basisopleiding ruimte maken en op een zuivere manier in jezelf en met het dier verbinding maken. Je oefent voornamelijk op je eigen dier(en). Je creëert een basis in jezelf en je gaat op onderzoek naar jouw overtuigingen en blokkades die in de weg zitten om te kunnen communiceren met dieren. Ben je bijvoorbeeld erg onzeker? Of heb je overtuigingen die in de weg zitten? Draag je nog een patroon dat jou tegenhoudt om in vrijheid te kunnen communiceren met dieren? Misschien is er wel iets gebeurd met dieren bij jou, in dit leven of vorige levens. Je maakt voor jezelf de weg vrij om oordeel loos, met liefde en acceptatie te leren communiceren met dieren. 

Dieren zijn pure wezens, ze weten wat onvoorwaardelijke liefde is en oordelen niet. Communiceren met dieren gaat gepaard met veel respect. Dieren hebben een sterke verbinding met de aarde en andere natuurwezens.

 Verder gaan we ook voelen hoe andere energieën van dieren zijn en wat dit betekent. We gaan spelen met mythische wezens en andere natuurwezens.  Je ontdekt wat jouw totemdier is. En je leert hoe je energie kunt uitwisselen met jouw dier.

Energie uitwisselen met jouw dier
Waarom zou je energie willen uitwisselen met jouw dier? Energie uitwisselen is belangrijk. Dieren (voornamelijk huisdieren) zijn van nature loyale wezens die in deze maatschappij afhankelijk zijn van de mens. Dieren kunnen energie voor het baasje gaan dragen. In dermate dat zelfs dieren daar ziek van kunnen worden. 

Hoe werkt energie tussen mens en dier?
Een voorbeeld hiervan is: er stond eens een bericht op facebook van een man die iets met zijn been had. Hij kon moeilijk lopen. Deze man liep met een wandelstok en kon niet goed op zijn been staan. Zijn hond, zijn lieve loyale maatje, kreeg ineens ook last van zijn pootje. De man is naar de dierenarts geweest, en heeft diverse onderzoeken laten doen (röntgenfoto's) en ze konden niets vinden. Toen bleek dat het hondje kreupel is gaan lopen omdat zijn baasje "kreupel" liep. 

Zoals geschreven, zijn vooral huisdieren erg loyaal naar de baas en dragen uit onvoorwaardelijke liefde energie. Dit werkt ook zo met emoties of met gebeurtenissen. Daarom is het belangrijk dat verbindingen schoongemaakt worden en energie uitgewisseld wordt. 

Een ander voorbeeld is van Martine Marleen Jones. Zij had jaren geleden een ontzettende lieve hond die maarliefs 15 jaren oud is geworden. Het was tijd voor deze hond om verder te gaan. Hij was klaar op deze aarde. Maar hij ging niet. Waarom ging hij niet? Hoe ziek hij ook was, hij bleef. Door ernaar te kijken, bleek dat er nog een koord zat van Martine Marleen naar de hond. Op het moment dat ze dit koord had schoongemaakt, was hij zo vertrokken. Dat kooord ging over het volgende: Hij wilde zelfs, in zijn zieke toestand nog zorgen. Omdat het verdriet immens was bij Martine Marleen en ze kon hem nog niet loslaten. Dat voelde hij. Ze heeft hem energetisch uitgelegd dat dit haar stuk was en dat zij nog tijd voor zichzelf nodig had om hem los te kunnen laten. En dat dit geen reden zou mogen zijn voor hem om te blijven. Dit gaf hem de rust om te kunnen gaan....

Basisopleiding Intuitieve en Innerlijke ontwikkeling
Vooraf heb je de Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling gevolgd. Je leert tijdens deze opleiding jezelf helen en ruimte te maken. Dit is van belang als je verder wilt met de CMD Basisopleiding. Dan heb je een goede basis voor jezelf en ruimte gemaakt om energetisch met dieren te gaan verbinden. Wij vinden het belangrijk dat je een passende opleiding volgt waarmee je daadwerkelijk aan de slag gaat met jouw blokkades en wat jou (onbewust) tegenhoudt om energetisch te leren communiceren met dieren. 

De belangrijkste aspecten voor het communiceren met dieren leer je niet alleen door het "weten" hoe het werkt maar vooral door het te "doen", te “voelen” en oefenen.

CMD Healing/ Readingopleiding
CMD opleiding Healing en Reading kun je volgen wanneer je de Readingopleiding hebt afgerond. In dit tweede deel ga je nog dieper in op de materie van de CMD Basisopleiding en daarnaast leer je zelf readingen van het dier maar ook tussen dieren en baasjes te geven ofwel relatiereadingen (tussen het baasje en het dier) en nog meer.

Je leert gedegen bodyscans te doen en leert ook healingen en healingmassages te geven op het dier. Er is eveneens een verdieping in het constateren van blokkades en ziektes of dieren die uit balans zijn. Onder begeleiding ga je ook mensen en dieren van buitenaf lezen die graag een reading willen voor hun dier. Verder wordt er aandacht gegeven aan stervensbegeleiding.

Stervensbegeleiding bij een dier.
De laatste fase van een dier is vaak de meest kwetsbare fase. En vooral voor het baasje een moeilijke fase. Je hebt een band, misschien wel een bijzondere band opgebouwd met jouw dier en dan komt het moment dat je het dier mag gaan loslaten. Dat kan emotioneel heel moeilijk zijn. Ook kun je als baasje komen te staan voor keuzes die je moet maken. Wel of niet doorbehandelen? Nog wel of geen medicijnen meer? Wel of niet zachtjes laten inslapen? Die keuzes moet het baasje maken voor het dier. En hoe weet je nou wat nu de beste keuze is? Hoe kun je zien wanneer een dier zover is? Hoe kun je zien of weten wat het dier wil? Dit is wat aan bod komt tijdens de CMD Healing/Readingopleiding.  

Wat zeg je wel en niet tegen het baasje? Hoe ga je er zelf mee om? Heb je de neiging om de emoties over te nemen of te gaan dragen? Of wordt je angstig en durf je daar niet zomaar naar te kijken of antwoord op te geven? Dit zijn onder andere vragen die je in jezelf gaat onderzoeken.

Contact met een overleden dier
Je gaat ook verbinding maken met verschillende overleden dieren. Hoe voelt dat? En hoe werkt dat? En wat wordt er aangegeven? Wat kun je nog doen? Wat wil het dier nog aangeven? Allemaal vragen die naar boven kunnen komen. Belangrijk in deze is ook dat je wederom leert energie uit te wisselen tussen het baasje en het dier en de verbindingen schoonmaakt. Zodat beiden weer verder kunnen.

Vermissingen
Er wordt ook aandacht besteed aan vermissingen. Is het mogelijk om een vermist dier op te sporen? Gaat dat altijd goed? Wat zijn de voor en nadelen en hoe werkt dat? Hoe denkt het dier? Wil het wel gevonden worden? Of kan het wel aangeven waar het is? Bij vermissingen kun je op voorhand nooit aangeven hoe het verloopt of wat de uitkomst is. Je leert hiermee om te gaan.

Oefenen
In de periode tussen de weekenden heb je de gelegenheid om te oefenen met de Tools die je hebt gekregen. Je leert hierin je eigen pad te vinden en je krijgt momenten tijdens de lessen om het te delen en ondersteuning hierin te ontvangen.

Certificaat
Na afronding van de CMD basisopleiding ontvang je een certificaat van deelname. Na afronding van CMD Healing en Reading ontvang je een Certificaat en Je bent dan een healer en reader voor dieren. Je kunt dan je eigen praktijk hierin beginnen.


CMD Basisopleiding
(5 dagen, 2 weekenden en 1 zaterdag of zondag)
je leert…

·       Blokkades, overtuigingen en oude patronen schoon te maken

·       Hoe je verbinding kunt maken met jouw dier(en)

·       Hoe je energie kunt uitwisselen met jouw dier(en)

·       Communiceren met jouw dier(en)

·       Een bodyscan op dieren te kunnen doen (handen, pendelen)

·       Contact te maken met jouw overleden dier

·       Hoe je kunt leren van jouw dier. Dieren kunnen spiegelen

·       Je ontvangt een reading voor jou en je huisdier

CMD Healing en Reading
(8 dagen, 4 weekenden + extra 1 terugkomdag)
je leert…

·       Een reading in neutraliteit te geven over een ander dier en uitleg geven aan het baasje.

·       Een relatiereading te geven tussen mens en dier.

·       Een reading op afstand of via een foto van een dier.

·       Een bodyscan en verdieping in ziektes bij dieren/ of dieren die uit balans zijn.

·       Stervensbegeleiding, vermissingen/ overleden dieren.

·       Je gaat verdieping brengen om in neutrale verbinding te gaan met jouw dier(en) en andere dieren.

·       Healing en healingmassage geven aan een dier.

·       Verdieping in huisdieren, waaronder paarden, honden en katten.

  •   Hoe werkt het met kuddes?


Houdt de agenda in de gaten om de data van de opleidingen te zien. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail aan mail@kerninverbinding.nl