Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Healing

 

Wat is een energetische healing?
Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten aan energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele of mentale klachten. Wanneer het aan de orde is, kunnen deze verstoringen of blokkades van energie opgeruimd worden. Hierdoor ontstaat ruimte. Het kan ook zijn dat deze blokkades aandacht of acceptatie benodigd hebben. Je kunt hierbij denken aan emoties die bijvoorbeeld niet voldoende geleefd of doorgeademd zijn om los te mogen worden gelaten.

Wat gebeurt er bij een healing?
Bij een healing neem je zo ontspannen mogelijk plaats op een stoel. Soms kan het zijn dat het beter is als je even gaat liggen. Verder doe je niets. De healer maakt energetisch verbinding met jouw hogere zelf en vraagt toestemming. Zodra er toestemming is kan de healer gaan voelen wat er aan de orde is om opgeruimd te mogen worden of welke delen in jou aandacht nodig hebben om het weer te laten stromen. Welke oude overtuigingen er eventueel opgeruimd mogen worden, of oude koorden met vrienden, familie, je partner, of anderen. Een healing kan niet plaatsvinden zonder toestemming. Verder zal er niets gebeuren wat niet goed voor jou zou zijn. Dit komt omdat de healer zorgvuldig afstemt met jouw hogere zelf, en alleen hetgeen zal helen of opruimen, wat wordt aangegeven door jouw hogere zelf. 


Het kan soms nodig zijn bij een healing dat de healer informatie meegeeft over hetgeen waar de blokkade zit of waar je doorheen mag ademen. Het kan namelijk aan de orde zijn om bepaalde overtuigingen naar het bewustzijn te halen, zodat deze geaccepteerd en losgelaten kunnen worden. 
 

Wanneer een healing?
Wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt, dit kan zowel lichamelijk of energetisch zijn, kan het heerlijk zijn om het weer stromend te maken. Zeker op het moment dat je er veel last van hebt. Je kunt hierbij denken aan dat je vaak hoofdpijn hebt, of wanneer je last hebt van je schouders. Of veel stress hebt.  Dan kan er energetisch gekeken worden wat jij draagt, of laat rusten op jouw schouders. Het is inmiddels wetenschappelijk aangetoond dat blokkades van energieën, of energieën die te lang opgekropt worden in het lijf, uiteindelijk ook tot fysieke problemen kan leiden. Zoals bijvoorbeeld een pijn in de schouders. 


Het kan ook een bepaald gevoel zijn waar je niet uit kunt komen. Bijvoorbeeld wanneer je het gevoel hebt dat je jezelf naar beneden haalt, of negatief bent over jezelf of anderen, en hier niet zelf uit kunt komen. 

Het kan ook gewoon heerlijk zijn om een healing te ontvangen zonder dat hier een specifieke reden voor is. Het kan verfrissend zijn om alles weer even in het nu te zetten. Dan wordt er door de healer gevraagd aan jouw hogere zelf wat er aan de orde is voor jou welke delen in jou aandacht en heling nodig hebben. Een healing duurt ongeveer drie kwartier. Een healing kan ook op afstand ontvangen worden (vanuit huis).    

Wil je een healing ontvangen? Of meer informatie over een healing? Vul het formulier in via contact.


  Merlijn Healing 

Wat is een Merlijn healing? De Merlijn energie is uniek ten opzichte van andere modaliteiten, ongeacht de bron. Het is gekanaliseerd uit het hart, en zeer effectief in het opruimen van de energetische blokkades die het leven moeilijk en ingewikkeld kan maken. Bij Merlijn healing is de healer een geleider van deze energie.

Wie of wat is Merlijn?
Merlijn is een wezen die energie kanaliseert vanuit een vortex. Een vortex is een ronddraaiend energieveld, op aarde komt dit ook voor en worden het vaak krachtplaatsen genoemd waar veel elektromagnetische activiteit is. Het is dus geen Merlijn de tovenaar in deze, maar een wezen die energie kan kanaliseren en je kan begeleiden naar het loslaten van energetische blokkades.

Hoe werkt een Merlijn healing?
De healer is in deze de geleider en brengt de energie naar jouw lijf, jouw hart. De energie volgt haar weg en dit gaat vanzelf. Het weet waar het mag zijn, en wat het mag doen. De energie gaat door het lijf heen en blokkades zullen worden aangeraakt. Daar waar mogelijk is wordt het weer stromend gemaakt, of opgeruimd. Het kan zijn dat je de energie duidelijk door je lichaam heen voelt gaan tijdens het ontvangen van deze healing, het kan ook zijn dat je het niet zo goed voelt. Dit laatste betekent dan niet zozeer dat er dan niets gebeurd. Wellicht dat je later, na de healing, veranderingen zult opmerken in je lijf, je gevoel, je bewustzijn of belevingen. Tijdens het ontvangen van de healing kan het zijn dat je gedetailleerd meekrijgt wat er gebeurd. Het kan ook zijn dat je er delen van mee krijgt, of misschien wel in slaap valt. Als je in slaapt valt betekent het niet dat er dan niets gebeurd. Het kan zelfs zijn dat je vanwege een onbewuste reden in slaap valt, dat het nodig is om op dat moment op die trilling iets schoongemaakt mag worden, wat misschien te heftig is om (nog een keer) te ervaren of mee te krijgen. Er wordt door deze energie op verschillende niveaus van trillingen schoongemaakt. 

Wanneer een Merlijn healing?
Een Merlijn healing is altijd heerlijk. Ook zonder dat hier een reden voor hoeft te zijn. Puur omdat de energie haar weg gaat, en er vanzelf aan de oppervlakte komt, of hetgeen geraakt of opgeruimd wordt, wat aan de orde is op dit moment. Natuurlijk kan er ook wel een reden zijn. Een Merlijn healing kan ook gebruikt worden voor heling van een pijnstuk, zowel fysiek als energetisch wanneer je vastloopt. 


Bij een Merlijn healing ga je zo ontspannen mogelijk liggen op een matje of (op afstand) op je bed. De healer geleid de energie en zit op een stoel. Een Merlijn healing duurt tussen een half uur en een uur. Deze healing kan op afstand gegeven worden, maar er kan ook een afspraak voor gemaakt worden.

 Wil je een keer ervaren wat een Merlijn healing voor jou kan betekenen? Of wil je een aantal sessies aan Merlijn healing ontvangen?  Houdt dan de agenda in de gaten voor data, of maak een afspraak via contact.In de Workshop Dagje Aandacht voor jezelf wordt ook een Merlijn healing gegeven. Lekker genieten en opruimen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Houdt de agenda in de gaten voor deze workshop.

.