Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Healingopleiding

 

Wat is een energetische healing?
Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten aan energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele of mentale klachten. Wanneer het aan de orde is, kunnen deze verstoringen of blokkades van energie opgeruimd worden. Hierdoor ontstaat ruimte. Het kan ook zijn dat deze blokkades aandacht of acceptatie benodigd hebben. Je kunt hierbij denken aan emoties die bijvoorbeeld niet voldoende geleefd of doorgeademd zijn om los te mogen worden gelaten.

  

Wat houdt de opleiding in?
Tijdens de Healingopleiding leer je healingen te geven. Echter leer je niet alleen healingen te geven, maar ontvang je ook healingen onder supervisie. Je energiesysteem wordt iedere keer schoongemaakt en je groeit steeds een stukje verder. Naast dat je leert healen wordt er dus tijdens de lessen wederom veel aandacht besteed aan het stromen, lichaamsoefeningen, meditaties, visualisaties. Jouw groeiproces gaat dus in de Healingopleiding verder en dieper. Je kunt in jezelf ook blokkades of verstoringen tegenkomen, koorden van ouders, overtuigingen, en meer. Je kunt een healing aan een ander geven, als je zelf eerst deze delen in jezelf hebt leren schoonmaken, en voor jezelf kan zorgen. Je gaat nog een laag dieper en leert dus eigenlijk meteen healingen geven aan anderen. En je eigen matches hierin herkennen. 

Je kunt de Healingopleiding volgen na de Basisopleiding of, indien je elders een erkende basisopleiding hebt gedaan kan in overleg gekeken worden of je basis voldoende is om in te stromen in de Healingopleiding.

Jaarprogramma Healingopleiding
De Healingopleiding bestaat uit 3 blokken van 3 weekenden (2 dagen in een weekend). 

Wat leer je tijdens de Healingopleiding?
Je leert zelfstandig een healing te geven op verschillende systemen;
Healing op de Aura (op de verschillende lagen van de aura)
Healing op de gronding
Het alarmsysteem
Emoties en organen
het chakra systeem/ chakra's
Telepathische kanalen
vorige levens en gidsen
tapes 
Op celniveau
Het vertrouwen (de Tymus)
Koorden
Mannelijke en vrouwelijke energie
Geluidshealing
Ruimtes schoonmaken
Healingmassage
Healing op afstand leren geven
Relatiehealing
Healing op de ringen (aarde en kosmos)


In het tweede en derde blok wordt er ook geoefend met mensen van buitenaf. Afhankelijk van de groepsgrootte en de ruimte wordt er ook gewerkt met Voice Dialoque, lichaamsoefeningen, meditaties en visualisaties. 


Nadat je de Healingopleiding hebt afgerond, ontvang je een certificaat en ben je een healer. Je kunt zelfstandig healingen geven en een eigen praktijk beginnen indien je dit wenst. 

De Healingopleiding is een opleiding op MBO-niveau.    


 Ja! Ik wil mij inschrijven!