Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Reading

Wat is een reading?
Bij een reading vraagt de reader wat jouw wezen te vertellen heeft. Ook als je een vraag hebt, kun je die stellen. De reader stelt in feite deze vraag aan jouw wezen zelf. En de reader vraagt wat jouw wezen te vertellen heeft. Wat er bij jou in de weg zit om verder te groeien, of waarom je ergens last van hebt (pijn in je schouders, of last van je voet). Je hebt soms het gevoel dat je vastloopt en geen idee hoe je verder zou kunnen gaan, verder zou kunnen groeien? Dan is een reading een aanrader. 

Verhelderend inzicht
Door te luisteren wat jouw ziel je te vertellen heeft, krijg je een stuk bewustwording hierover. Je kunt er dan verder mee aan de slag gaan. Je krijgt de tools aangereikt om dat te kunnen gaan doen. Denk hierbij aan een oude overtuiging loslaten of als je nog een koord hebt naar een van je ouders die jou ervan weerhoudt om een bepaalde stap te gaan zetten. Het kan aan de orde zijn dat dit benoemd wordt. Als het aan de orde is om daarop schoon te maken (met een kleine healing) dan zal dit ook tijdens de reading gedaan worden. Een reading kan je inzichten geven in patronen of overtuigingen vanuit angst, woede of verdriet die je vast blijft houden in je lichaam. Het kan ontzettend verhelderend zijn als dit naar jouw bewustzijn wordt getild. Omdat de reading ongeveer een uur duurt, zul je veel informatie te horen krijgen, en heb je de mogelijkheid om de reading op te nemen, zodat je het later nog eens terug kunt luisteren. 

Bij een reading vraagt de reader wat jouw hogere zelf (sommige noemen het je wezen of je ziel) te vertellen heeft. Ook als je een vraag hebt, kun je die stellen. De reader stelt in feite deze vraag aan jouw hogere zelf. En de reader vraagt wat jouw hogere zelf te vertellen heeft. Wat er bij jou in de weg zit om verder te groeien, die ene stap te zetten, of waarom je ergens last van hebt (pijn in je schouders, of last van je voet). Het kan zijn dat daar de energie stagneert om een bepaalde reden. De energie zit dan vast. Door het naar je bewustzijn te halen, kan het in beweging komen en kan er ruimte ontstaan om verder te bewegen.


 

Wanneer een reading?
Je hebt soms het gevoel dat je vastloopt en geen idee hoe je verder zou kunnen gaan, verder zou kunnen groeien? Dan is een reading een aanrader. 
Door te luisteren wat jouw hogere zelf je te vertellen heeft, krijg je een stuk bewustwording hierover. Door alleen als eerste stap het bewustzijn te creeëren kan er al veel in beweging komen. Er kan zelfs ook al ruimte ontstaan om te gaan bewegen, omdat het benoemd is. Een reading helpt je verder als je ergens in je systeem of lichaam vastloopt en er zelf niet uit kan komen wat het is wat jou ervan weerhoudt om te gaan bewegen. Er kan bijvoorbeeld een emotie in de weg zitten. Het kan ook zijn dat je een zeer beschermend deel in jezelf hebt, wat je terughoudend maakt en je niet durft te bewegen door oude herinneringen of oude patronen. Of je hebt een innerlijke criticus die graag op de voorgrond wenst te treden om je te beschermen voor een emotie. Dit zijn enkele voorbeelden. Het kan ook zijn dat je vastloopt in een oude overtuiging die je vroeger hebt meegekregen, bijvoorbeeld; ik moet altijd netjes gekleed de deur uit gaan of, ik moet perfect zijn en alles goed doen. Zo heb je nog een tal van overtuigingen die jouw energetische verbinding kunnen blokkeren om te aan bewegen.  Dit kan gebaseerd zijn op opvoeding, cultuur, religie en meer.  Geen enkele reading is hetzelfde en zoals gezegd, dit zijn enkele voorbeelden. Er wordt gevraagd aan jouw ziel wat jij nodig hebt. 


Reading en overige mogelijkheden
Het kan zijn dat er tijdens de reading naar boven komt dat het benodigd is om meer in contact te komen met een innerlijk deel van jou, bijvoorbeeld een innerlijke beschermer, een innerlijke criticus of een saboteur in je systeem. Indien het aan de orde is en je hiermee verder wilt werken, en er is ruimte voor, dan kunnen we hiermee verder gaan. Hiervoor kunnen dan verschillende methoden gebruikt worden zoals Voice Dialoque, systeemopstellingen, of een healing.  

Komt hieruit naar voren dat je graag meerdere sessies wenst te doen, dan is dit natuurlijk mogelijk. Je kunt aangeven wat jij nodig hebt, en dit kan ook energetisch afgestemd worden.

Mocht je zelf meer aan de slag wensen te gaan met intuïtieve ontwikkeling, kun je ook kijken naar onze jaaropleiding Jaartraject Intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling. Zie verder.

Ga naar contact of inschrijven voor het maken van een afspraak voor een reading.
Een reading kan zowel op afstand als op afspraak plaatsvinden.