Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Readingopleiding

 

Hoe werkt een reading?

 

Bij een reading vraagt de reader wat jouw wezen (of je ziel) te vertellen heeft. Ook als je een vraag hebt, kun je die stellen. De reader stelt in feite deze vraag aan jouw wezen. en de reader vraagt wat jouw wezen te vertellen heeft.


Waar zitten de blokkades en wat zijn je potenties (wat je nog niet leeft). Wat zit er bij jou in de weg om verder te groeien, die ene stap te zetten, of waarom je ergens last van hebt (pijn in je schouders, last van je voet, een vastzittend gevoel, etc).

Het kan zijn dat daar de energie stagneert om een bepaalde reden. De energie zit dan vast. Door het naar je bewustzijn te halen, kan het in beweging komen en kan er ruimte ontstaan om verder te bewegen.

Bovenstaande is hetgeen je zult gaan leren tijdens de opleiding.

En iedereen kan leren een reading te geven!

Tijdens de Reading opleiding leer je niet alleen zelf een reading te geven, je ontvangt ook readingen. Jouw proces gaat hierin daarom ook verder. Je groeit continue verder. 

Verhelderend inzicht voor jezelf

 

Door te luisteren wat jouw ziel je te vertellen heeft, krijg je een stuk bewustwording hierover. Je kunt er dan verder mee aan de slag gaan. Je groeit steeds weer een stukje verder in de opleiding. Juist ook omdat je niet alleen zelf readingen leert geven maar ook ontvangt! Je proces gaat verder en je raakt weer een laag dieper aan om oude overtuigingen of patronen los te laten of als je nog een koord hebt naar een van je ouders die jou ervan weerhoudt om een bepaalde stap te gaan zetten. Als het aan de orde is om daarop schoon te maken (met een kleine healing) dan zal dit ook tijdens de reading gedaan worden. Een reading kan je inzichten geven in patronen of overtuigingen vanuit angst, woede of verdriet die je vast blijft houden in je lichaam. Het kan ontzettend verhelderend zijn als dit naar jouw bewustzijn wordt getild. Dus nogmaals jouw proces gaat verder! Ontvang het met open armen en gun jezelf deze fantastische maar vooral verhelderende opleiding.

Match
Het readen van iemand kun je heel snel leren. Wij besteden er echter veel aandacht aan door jou veel te laten oefenen om continue weer verder te groeien en vertrouwt te worden met het geven van een reading. Het komt er op neer dat dit veel oefenen is. En daarin ook jezelf leren kennen wanneer je bijvoorbeeld vastloopt tijdens een reading. Waarom loop je soms vast, of zie je niks meer? Heb je een match? Dan kan het zijn dat je vastloopt en niet meer verder kan lezen. De persoon die tegenover jou zit, zit daar altijd met een reden dat jij er ook iets van kan leren. Hoe mooi is dat! Het is dus een waar leerproces je eigen "truckendoos" te leren herkennen. Zoals, weet je het ineens niet meer? Of wil je weg? Of zie je niks meer? Waarom is dat dan? Vaak heb je dan een match met de persoon die tegenover je zit, waar je zelf ook iets van kunt leren, een kwetsbaar of weggestopt deel in jezelf die geraakt wordt en gezien mag worden.

Wezen
Daarnaast besteden wij aandacht in het leren communiceren met jouw wezen, jouw ziel en dat van de ander. Wanneer je leert communiceren met de wezen of ziel van een ander, terwijl je bij jezelf blijft en in verbinding blijft met jezelf, dan kun je op een zuivere manier een reading geven aan de persoon die tegenover je zit. Het wezen of ziel van deze persoon is een puur wezen en kan prima aangeven wat deze persoon nodig heeft om verder te kunnen groeien of die stap te zetten die nodig is. Daarom is het ook belangrijk dat je leert te herkennen wanneer er sprake is van programmatie van bijvoorbeeld familie, of andere wezens (soms overleden of uit vorige levens) die graag proberen de weg te wijzen. Vaak goed bedoelt, maar helaas vaak juist niet hetgeen deze persoon nodig heeft om verder te groeien. Sterker nog het groeiproces kan daardoor ook tegen worden gehouden. Dit gebeurt dan vaak onbewust bij die persoon. 

 


Programma Readingopleiding

De Readingopleiding bestaat uit 18 weekenden. Extra reading avonden, en is praktijkgericht. Minimaal 2x tijdens Kennismakingsdagen.

Je leert tijdens deze opleiding zelfstandig een reading te geven op verschillende systemen:

 Reading van de Aura (op de verschillende lagen van de aura)
Roosreading
het chakra systeem/ chakra's
Telepathische kanalen
vorige levens en gidsen
Contracten
tapes 
Programmatie
Astraal lichaam/droomlichaam
Het vertrouwen (de Tymus)
Koorden
Mannelijke en vrouwelijke energie
Ruimtes schoonmaken
Reading op afstand leren geven
Relatiereading
Reading op de ringen (aarde en kosmos)
Reading geven aan mensen van "buitenaf"

Je wordt ondersteunt in jouw proces door een docent en assistenten. De readingen vinden plaats onder supervisie.
De Readingopleiding kan worden gevolgd na voltooiing van de Healingopleiding.
De Readingopleiding is een opleiding op MBO-niveau.

Na voltooiing en examen ontvang je een certificaat en ben je een reader. Je kunt dan je eigen praktijk beginnen.


Kan ik dit ook?

Ja dat kan zeker! Iedereen kan zichzelf leren helen, zichzelf intuïtief ontwikkelen, een healing leren geven en een reading leren geven. In deze opleidingen sta jij als student centraal in jouw intuïtieve en innerlijke ontwikkeling, verandering- en/of groeiproces. 

 

 

 Ja! Ik wil mij inschrijven!