Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Relatie Reading

Wat is een relatie-reading?
Bij een relatie-reading komen jij en je partner voor een reading. Je kunt ook alleen komen. Mocht je alleen een relatie-reading wensen te ontvangen, dan wordt er alleen gekeken naar wat jouw rol is in de relatie. Wat jouw patronen zijn en hoe jouw partner daarop reageert. Denk aan het moment dat je in een vicieuze cirkel zit met je partner (relatiebindingspatroon), de een wordt boos, de ander trekt zich terug en daarna wordt er gedaan alsof er niets is gebeurd en jullie komen niet verder. Er kan dan gevraagd worden aan jouw ziel ofwel hogere zelf waar dit vastloopt, en wat jij hieraan kunt doen. Je krijgt dan een reading specifiek op jouw aandeel in de relatie, en waar het vastloopt in jouw aandeel. Dit kan al veel in beweging brengen in de relatie. Als je met zijn twee komt, dan wordt het aan jullie beiden ziel of wezen gevraagd.  Er wordt bewustzijn gecreëerd, en ruimte gemaakt, inzicht maar vooral begrip voor beiden. Door in verbinding te gaan met elkaar op een diepere laag om het begrip te kunnen voelen en zien bij de ander, zodat jullie met elkaar kunnen resoneren en beide ruimte kunnen maken om het patroon, of de cirkel te gaan onderbreken. 

Wanneer een Relatie-Reading?
Wanneer je beiden graag helderheid wilt hebben, is het dus het beste om allebei te komen en een reading te ontvangen. Soms kan het ook lastig zijn voor een partner om zich kwetsbaar op te stellen hierin. Wat is nu daadwerkelijk de onderliggende pijn of reden, waarom er een herhaaldelijk patroon zich voordoet in de relatie.  Vaak zit hier ook een stukje erkenning en begrip wat er nodig is van beiden in bepaalde situaties of voor het bepaalde patroon waar het om gaat. Dit geeft niet alleen voor beiden verheldering maar dus ook begrip naar elkaar. Wat elkaar kan helpen maar vooral dus de ruimte kan maken om het samen te doorbreken. 

Als jouw partner ook mee is, wordt er dus van beide kanten gelezen wat er gebeurd, maar ook waarom en krijgen jullie beiden de tools om ermee aan de slag te gaan. Een relatie-reading met twee personen duurt ongeveer anderhalf uur. 

Wat kan er nog meer?
Na een relatiereading zal er veel in beweging worden gebracht, omdat hetgeen wat er is, naar het bewustzijnsniveau is getild. Het kan dan ook zijn dat jullie juist nog meer tegen een of het patroon aanlopen of oude overtuigingen. Daarom kan het soms fijn zijn om daarna nog een sessie gecombineerd met Voice Dialoque en/of Energiewerk te doen. Het kan namelijk aan de orde zijn energie uit te wisselen met elkaar en vanuit  een diepere laag, de kwetsbaarheid naar elkaar te kijken. Dit kan soms lastig zijn als er bijvoorbeeld een ego (een primary selve) in de weg zit die er iets van vindt of het er niet mee eens is. Luisteren kan dan moeilijk zijn, laat staan begrijpen of begrip tonen en voelen. En dat kan pijnlijk zijn voor de ander, zeker als diegene in een kwetsbaar stuk zit, zich gekwetst voelt en graag gehoord wil worden. Het zal afhankelijk zijn van de situatie hoe de sessie zal verlopen en wat er nodig is wordt geheel afgestemd om hetgeen wat er aanwezig is.
Wil jij samen met je partner, of zelf een relatie-reading ontvangen? Maak dan een afspraak via contact of schrijf je in via Inschrijven.