Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Systematisch opstellen

Systematisch opstellen is een methode om inzicht te krijgen in wat jou rol is in een bepaalde situatie, je familie of je bedrijf. Inzicht krijgen in wat er nu daadwerkelijk energetisch gebeurd. Deze methode is handig om inzicht te krijgen in waar iets vast loopt, of waarom er in een cirkel gedraaid wordt.  Wat mag je eruit leren?  

Indivuele sessie
Met een individuele sessie werken we met de systematische methode om inzicht te krijgen in jouw aandeel in (bijvoorbeeld) je familie. Was jij de redder? of de clown? de onruststoker? of de harmonie maker? En..waarom? Wat deden jouw broer(s) en/of zus(sen)?

Als jij interesse hebt in een systematische opstelling, dan zal hier een reden achter zitten. Je komt dan niet voor niets hiermee in aanraking. Misschien intuïtief of onbewust, echter er zal altijd informatie in zitten dat jou helpt om weer een stap verder te groeien.

Verder krijg je inzichtelijk in wat er nu eigenlijk gebeurde in jouw familie of bedrijf? Wat werd er onder stoelen of banken gestoken? Mochten emoties geleefd worden? Of werd er vanuit een bepaalde overtuiging geleefd (bijvoorbeeld, een vrouw hoort voor de kinderen te zorgen, en de man hoort te werken. Of nooit goed genoeg zijn, of altijd beter moeten zijn dan de ander...enzovoorts, enzovoorts). Een patroon van generaties lang? Van vader of moeder? Bedrijf? Een familiegeheim? Hoe brengt het jou verder?
Ontdek wat er gebeurde en wat er voor jou nog nodig is om uit te wisselen, terug te geven, of uit de cirkel te stappen zodat je weer verder kunt. Of misschien wel uit dat patroon kunt stappen.  

 
...Ik heb al een keer een opstelling gedaan...
Elke opstelling is weer anders. Als je al eens een opstelling hebt gedaan, en je potentie en groei hieruit hebt kunnen halen, zul je zien dat er bij een volgende opstelling weer een volgende stap kan worden gemaakt. 

 Systematisch opstellen heeft veel overeenkomsten met Voice Dialoque. Je kunt bijvoorbeeld ook delen van jezelf opstellen met een vraagstuk. een voorbeeld hiervan is, je hart, je hoofd en je buik op te stellen. Ten opzichte van een situatie.

In een individuele sessie gebeurt er dan ook wat nodig is, en kun je alle kanten op gaan. 

Ja! ik wil me inschrijven!Workshop systematisch opstellen
Ervaring leert dat niets effectiever is, maar ook leerzamer en soms confronterend om daadwerkelijk een opstelling te doen met representanten (personen die in een energie gaan staan van hetgeen jij opstelt). Dit gebeurt er dan ook in de workshop systematisch opstellen. Een mooie effectieve manier om inzicht te krijgen. Ook wanneer je een representant bent. Oh ja? Ja! Als jij bijvoorbeeld altijd de klagende moeder speelt als representant, kun je bij jezelf nagaan wat je hieruit hebt te leren. Misschien verstoot je jouw eigen klagende deel wel, of heb je zelf een klagende moeder gehad en leer je hoe het voelt om in deze energie te staan, en wat het voor diegene betekent. Al met al, erg leerzaam en vooral gewoon leuk!

 

 

In deze workshop wordt ook gewerkt met het leren opstellen van vraagstukken met elkaar.
Meer informatie over de workshop kun je hier vinden. Check de agenda voor data.