Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Workshop Dieren en Energie


Tijdens deze dag maak je kennis met de manier van communiceren met dieren en zal je contact leren maken met jouw dier(en) op wezensniveau. Je krijgt een stukje inzicht en tools mee om met jouw dieren te communiceren. Je leert een stukje basis over hoe dieren communiceren en je gaat zelf oefenen.

Je leert ontdekken welk dier in de dierenwereld een boodschap heeft voor jou, en wat deze boodschap jou verteld. Je gaat op een speelse manier op onderzoek uit wat voor verbinding jij maakt met jouw dier of dieren. 

Ben jij nieuwsgierig naar hoe dieren energetisch communiceren met ons? En wil jij graag weten wat jij nodig hebt om dit ook te leren met jouw dier? Schrijf je dan in via inschrijven.

De kosten bedragen € 75 voor 1 dag van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor deze workshop is het wel van belang dat je enige ervaring hebt met het werken met energie. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op.

Dieren zijn pure wezens, ze weten wat onvoorwaardelijke liefde is en oordelen niet. Communiceren met dieren gaat gepaard met veel respect. Dieren hebben een sterke verbinding met de aarde en andere natuurwezens.

Ja! ik wil me inschrijven!

CMD Basisopleiding

 

Ben je nog meer nieuwsgiering? Wellicht is de CMD Basisopleiding dan iets voor jou!
Je creëert tijdens deze opleiding een fundament om met dieren te gaan leren communiceren.

Nu kun je binnen een paar dagen of zelfs één dag leren hoe communiceren met dieren werkt. Wat ons doel is dat jij het ook kan, zonder dat je onzeker hoeft te zijn of dat je in oordeel gaat! Want alleen weten hoe het werkt is niet voldoende om het ook daadwerkelijk te doen. Je  leer je hoe je verbinding kunt maken naar jouw dieren en schoonmaken wat er nog bij jou in de weg zit (oude verhalen of overtuigingen) om deze verbinding aan te gaan.

Bij de CMD Basisopleiding leer je dus hoe je het zelf kunt doen. Je krijgt niet alleen de tools mee maar je leert hoe het werkt. Vooraf heb je de Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling gevolgd. Dan heb je een goede basis in jezelf en voldoende ruimte gemaakt om met dieren verbinding te kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat je een passende opleiding volgt waarmee je daadwerkelijk aan de slag gaat met jouw blokkades en wat jou (onbewust) tegenhoudt om energetisch te leren communiceren met dieren. 

De belangrijkste aspecten voor het communiceren met dieren leer je niet alleen door het "weten" hoe het werkt maar vooral door het te "doen" , oefenen en te “voelen”.  

De CMD Healing en Readingopleiding kun je volgen wanneer je de Readingopleiding hebt afgerond. In het tweede deel maak je een verdieping op het communiceren met dieren en leer je zelfstandig readingen met dieren te geven, en relatiereadingen (tussen het baasje en het dier) en nog meer.

 Na de afronding ontvang je een certificaat en kun je een eigen praktijk voor dieren beginnen.

3U1A9114 cropped and lighter vierkant
3U1A9114 cropped and lighter vierkant
3U1A9377
3U1A9377
Bloem
Bloem
IMG_20180916_153252
IMG_20180916_153252
Pancho
Pancho
Pony 2
Pony 2
pussycat3
pussycat3

 


Houdt de agenda in de gaten om te zien per wanneer de workshops of de opleidingen beginnen.  Heb je vragen? Stuur dan een e-mail mail@kerninverbinding.nl of vul het contactformulier in.


Ja! ik wil me inschrijven!