Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Workshop Systemische opstellingen

In Systemische opstellingen wordt er door de deelnemer een vraagstuk voorgelegd. Iets wat de deelnemer graag verder wenst te onderzoeken. Het kan dat hiervan uit met een familie opstelling wordt gewerkt, of een opstelling van innerlijke delen. Of een opstelling van het werk, personeel, medewerkers. Met andere worden, afhankelijk van het vraagstuk wordt er een opstelling neergezet met poppetjes.

We beginnen eerst met een tafelopstelling. 
Tijdens deze tafelopstelling kun je al diverse inzichten krijgen.

Je leert te zien waar het om gaat en ontdekt wat voor jou de ingang is om een stap verder te kunnen of de cirkel te doorbreken.

We oefenen in teams en er is begeleiding bij voor ondersteuning.

Er wordt ook een verdieping gedaan in de mogelijkheden van systemische opstellingen. Waarin je uitbreidt naar het opstellen van jouw opstelling met representanten en wat daarin de mogelijkheden zijn. Een leuke speelse manier om antwoord te krijgen op jouw vraagstuk. Een representant gaat in de energie staan van hetgeen wat je hebt opgesteld. Dit is iets wat iedereen kan. Dit gaat vanzelf en als je het nog nooit gedaan hebt, zal je er verbaast van zijn wat er allemaal gebeurt.

Inzichten
Een leuke en leerzame dag waarin je veel inzichten kunt krijgen. Zeker ook omdat er met verschillende uitgangspunten wordt gewerkt. 
Waarbij bepaalde onderwerpen ook thuis zelf gedaan kunnen worden.

Geheimen
Onduidelijke stukken kunnen zichtbaar worden. Geheimen kunnen blootgelegd worden. Patronen kunnen aan de oppervlakte komen. Wees welkom en schrijf je in. Als representant of wanneer je een vraagstuk hebt. Geef bij de inschrijving aan wat je wensen zijn. Dan kan er naar gekeken worden in hoeverre hier rekening mee kan worden gehouden.


Workshop Familie opstellingen

Een familieopstelling is een effectieve en helende manier om de onbewuste patronen in onze familie van herkomst te onderzoeken. Hier zijn antwoorden te vinden op de vraag wat ons in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt en waardoor we niet lekker in ons vel zitten of onze doelen niet lijken te halen. Tijdens een familieopstelling kijk je, onder begeleiding, naar personen en gebeurtenissen binnen jouw familiesysteem die met elkaar verbonden zijn en van invloed kunnen zijn op het verleden. Maar ook in het heden en de toekomst.

Tijdens de opstelling kan er al op verschillende vlakken heling ontstaan, simpelweg door bewustwording van hetgeen er gebeurd.
Je brengt vraagstuk in, waar je helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk, vaak familieleden van degene die het vraagstuk inbrengt, worden andere deelnemers uitgekozen als 'representant',

Per dag worden er 5 opstellingen gedaan.
Dus maximaal 5 personen kunnen zich inschrijven met een vraagstuk. Waarbij eenieder een eigen opstelling krijgt.

In andere opstellingen kun je dan toeschouwer zijn of representant. De toegevoegde waarde van een representant kan zeer waardevol zijn. Ook hierin kun je patronen en overtuigingen herkennen, en kan er eveneens bewustwording ontstaan.

Soms is iets heel kwetsbaar, en is toeschouwer zijn, in volle bewustzijn al voldoende. Dus ook als toeschouwer kan het zeer daadkrachtig zijn.
Wil je wel meedoen en alleen representant zijn? Dan is dit ook mogelijk. De kosten worden vermeld bij inschrijven.

Extra Informatie
Bij de Workshop Familie opstellingen werken wij de gehele dag met personen die representant staan voor jouw familie en/of innerlijke delen. Doordat het daadwerkelijk personen zijn die in de energie van jouw familie of innerlijke delen gaan staan, resoneert vaak onbewust intuïtief hetgeen wat op dat moment kloppend is voor de deelnemer (opsteller). Dit zorgt voor een grotere vorm van bewustzijn en inzichten, welke vaak direct kunnen worden geïntegreerd in het lichaam.

Wil je alleen deelnemen als representant, dan is dat ook mogelijk.
Als representant zijnde, kun je ook waardevolle informatie ontvangen uit de delen waar je voor komt te staan. Welke jouw weer een stap verder kunnen helpen in jouw leerproces. 

Wil je deelnemen en jouw vraagstuk voorleggen?
Dan ontvang je na inschrijving een bevestiging en een vragenlijst.

Wees welkom en schrijf je in. 

Hou de agenda in de gaten voor deze workshop.

Ja! ik wil me inschrijven!