Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Workshop Systemische opstellingen

In Systemische opstellingen wordt er door de deelnemer een vraagstuk voorgelegd. Iets wat de deelnemer graag verder wenst te onderzoeken. Het kan dat hiervan uit met een familie opstelling wordt gewerkt, of een opstelling van innerlijke delen. Of een opstelling van het werk, personeel, medewerkers. Met andere worden, afhankelijk van het vraagstuk wordt er een opstelling neergezet. 

Tijdens de workshop kunnen andere deelnemers dan als representant deelnemen aan deze opstelling. Je gaat in de energie staan van hetgeen wat je representeert. Dit is iets wat iedereen kan. Dit gaat vanzelf en als je het nog nooit gedaan hebt, zul je er verbaast van zijn wat er allemaal gebeurt.

Verder wordt er ook op een andere manier een systemische  opstelling gedaan en kan er door de deelnemers worden uitgewisseld.

Een leuke en leerzame dag waarin je veel inzichten kunt krijgen. Zeker ook omdat er met personen gewerkt wordt, is hetgeen wat er gebeurt krachtig en kan het veel duidelijkheid geven.

Onduidelijke stukken kunnen zichtbaar worden. Geheimen kunnen blootgelegd worden. Patronen kunnen aan de oppervlakte komen. Wees welkom en schrijf je in. Als representant of wanneer je een vraagstuk hebt. Geef bij de inschrijving aan wat je wensen zijn. Dan kan er naar gekeken worden in hoeverre hier rekening mee kan worden gehouden.

Hou de agenda in de gaten voor deze workshop.

Ja! ik wil me inschrijven!