Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 

Workshop VoiceDialoque en Sandplay

Een tweedaagse reis met Voice Dialoque en Sandplay. Een speelse methode waarbij er soms delen van jezelf in de schijnwerpers kunnen komen die je eigenlijk niet zou willen zien, of misschien wel niet wist en in je bewustzijn aanwezig was. Deze delen zijn een onderdeel van jou. En kunnen belangrijke informatie in zich hebben. Veel mensen hebben bijvoorbeeld in de huidige maatschappij geleerd om boosheid niet of weinig te leven. In je boosheid zit bijvoorbeeld ook jouw kracht. Als je jouw boosheid bijvoorbeeld niet durft te leven, stop je tegelijker tijd een deel van je kracht weg.

Het kan ook zijn dat er nu voor jou duidelijk wordt waarom je een bepaalde stap niet zet. Misschien heb je een sterke innerlijke criticus of een primair deel wat ervoor zorgt dat je vast loopt of niet verder komt. En wat is dan de polariteit ervan? En hoe creëer je balans?

Door deze speelse methode kom je erachter wat je weg hebt gestopt en hoe je balans hierin kunt vinden met andere delen in jezelf om uiteindelijk (als dat aan de orde is) een balans te creëren en tot transformatie te komen. Het is een andere invalshoek in de ontdekking van jezelf. 

Meer informatie over de inhoud van VoiceDialoque en hoe dit werkt tref je onder VoiceDialoque en Transformatie Psychologie

Sandplay is eigenlijk letterlijk waarvoor het staat "spelen in het zand". Je gaat op basis van je gevoel (je Intuïtie) in de zandbak je eigen opstelling met poppetjes of dieren neerzetten. Naar aanleiding van deze speelse methode wordt er direct een VoiceDialoque sessie aan gekoppeld. Je gaat op ontdekkingsreis met de opstelling die je in de zandbak hebt gemaakt. Je zult ervan verbaast zijn dat de uitkomst een onderdeel is van jouw groeiproces. Verstoten delen kunnen zichtbaar worden. Primaire delen komen aan het woord en kwetsbaarheden kunnen aanwezig zijn. Je krijgt meteen een beeld van hoe je op een speelse manier dit ook zelf kunt doen. En inzicht te krijgen als je een vraagstuk hebt en hierop graag een antwoord wilt.


Ja! ik wil me inschrijven!