Instituut voor Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
 
 Levenskracht, Leven, Voelen, Genieten, Loslaten, Ruimte maken, Balans, Essentie, Kern, Aarden, Bewustzijn, Patronen loslaten. Wat Verlang jij?... 


Een Warm Welkom aan jou van KIV

Het KIV Instituut voor Intuïtieve en innerlijke ontwikkeling, opleidingen en workshops voor zowel mens als dier. Individuele begeleiding en sessies.  

Wil jij jezelf Intuïtief en Innerlijk (verder) ontwikkelen?
Jezelf leren helen? Of Healer en Reader worden?

Geregistreerde opleidingen in Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling 


Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke Ontwikkeling

Start hier jouw innerlijke reis 

Basis opleiding Intuïtieve en Innerlijke Ontwikkeling. Een innerlijke ontdekkingstocht bestaande uit 3 blokken van 3 weekenden (2 dagen) waarbij je de tools krijgt om (ook na dit jaar) jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Terugkomen in wie je in wezen bent.  Of nog meer in verbinding met je kern zijn. Tijdens de innerlijke reis ontdek en groei je zowel lichamelijk als spiritueel door middel van meditaties, visualisaties, lichaamswerk, Voice Dialoque, Sandplay, muziek, familie opstellingen, energetisch werken met dieren en andere magische energieën. Je creëert in jezelf een (of meer) basis met veiligheid en zachtheid om jouw essentie tot uiting te kunnen laten komen, en in verbinding met je essentie te zijn.  Je leert stromen, jezelf energetisch schoonmaken en los te laten als dit aan de orde is. Het ontwikkelen van je intuïtie in vertrouwen is een mooie bijkomstigheid. Hoe meer je terugkomt bij jezelf, hoe meer je kunt leren vertrouwen op jouw intuïtie vanuit jouw wezenlijke zelf, in wat je ziet, voelt, hoort of ruikt. Meer informatie? Klik hier.

Ja! ik wil me inschrijven!


Opleidingen

Basisopleiding

Healingopleiding     

Readingopleiding

Intensive Transformation 4 daagse


Voice Dialoque Marathon

Start hier jouw transformatie reis


De Voice Dialoque Marathon bestaat uit 4 persoonlijke sessies in twee dagen. Je gaat een vraagstuk aan die je graag wilt uitpluizen. Welke delen in jou houden jou tegen en welke delen staan in de schaduw of kende je nog niet maar hebben wel belangrijke informatie in zich om verder te kunnen gaan? Ontdek het tijdens deze marathon. De methode van Voice Dialoque geeft je inzichten, en indien dit aan de orde is, verandering en/of transformatie. Een onderzoek in jezelf. De facilitator begeleid jou in jouw proces. Dit is één op één. Met Voice Dialoque kun je zo "diep" gaan als je zelf wilt , maar ook zo "hoog"als je kunt gaan. Of zo dichtbij in jezelf als je wilt, en zo ver als je durft te reiken. Het is de verkenning van onze innerlijke ruimte, waarin zowel het universum als aarde hun plaats hebben.

Ja! ik wil me inschrijven!

Workshops

Workshop Boosheid

Workshop Innerlijk kind

 Workshop Voice Dialoque en Sandplay

Workshop Systematisch opstellen Of Familie opstellingen


Reading

Reading. Door te luisteren wat jouw hogere zelf je te vertellen heeft, krijg een stuk bewustwording hierover. Je krijgt ook de tools aangereikt om ermee verder te gaan. Denk hierbij aan oude overtuigingen loslaten of als je nog een koord hebt naar een van je ouders die jou ervan weerhoud een bepaalde stap te gaan zetten.

Ja! ik wil me inschrijven!


 Persoonlijke sessies of consulten

Relatie Reading

            Healing/ Merlijn Healing

            Voice Dialoque en                   Transformatie Psychologie

            Systematisch opstellen

 

Opleidingen, workshops en begeleiding voor jouw dier(en)


 CMD Basisopleiding

 

CMD Healing en Readingopleiding

  Workshop Dieren en Energie                               (1 dag)

Individuele begeleiding voor jou en                     jouw dier(en)


Ja! ik wil me inschrijven!