KIV Instituut
Kern In Verbinding

Introductie les

 

Wil jij ervaren wat energiewerk met jou kan doen? En hoe je dit kunt gebruiken voor jezelf en voor anderen?

Voel je welkom en ervaar een Introductie les bij het KIV Instituut.


Zet jij de stap om te veranderen naar een hogere trilling? En een groter bewustzijnsvermogen in jezelf? Ben jij er klaar voor om jezelf te helen en wil jij Energiewerk onder de knie krijgen?


Energiewerk

Elk mens, elk wezen, individueel heeft zijn, haar of de eigen trilling. Wat is nu jouw energie? Jouw trilling? En wat is nu de energie of trilling van een ander? Kun je de energie van dieren voelen? Wat zijn de verschillen? Hoe werkt vermengen van energie? En hoe kun je energie scheiden zodat je jezelf niet verliest?


Onze doelstelling

Vanuit liefde, oordeelloosheid, vrijheid en veiligheid nodigen wij mensen uit terug op hun eigen levenspad te komen. En, of weer in verbinding met de kern te zijn. Vooral wanneer je jezelf (onderweg) bent kwijtgeraakt. Maar ook wanneer je al iets gedaan hebt in Intuïtieve en Innerlijke Ontwikkeling, want jouw leerproces gaat verder.


Onze uitnodiging

Het KIV Instituut nodigt je uit om (weer) in verbinding te gaan met jezelf en te voelen. Tezamen met jouw innerlijke delen in jezelf, waaronder de kwetsbaarheid, de wijsheid, de innerlijke kracht, en meer. En hoe je hierin balans kunt krijgen. Je eigen essentie te voelen en te leren stromen. Het ontwikkelen en/of leren vertrouwen op je intuïtie is een mooie bijkomstigheid.


Ervaringsgericht

Elke opleiding is ervarings- en praktijk gericht. Door middel van meditaties, visualisaties, lichaamswerk, voice dialoque en transformatie psychologie, dansen, tekenen, familie opstellingen, groei je zowel lichamelijk als spiritueel.


Bewustzijnsverruiming. In verbinding zijn met jezelf en anderen. Gegrond zijn. In je lijf zijn. Het samensmelten van polariteiten, creëren van balans, ruimte maken, en loslaten. Het brengt je dichter in je centrum. In je kern.

 

We zien je graag!

Kom een Special ervaren (dan ontvang je een gratis healing en reading) of ervaar een Introductie les.  Kijk in de agenda wanneer dit plaatsvindt.Inschrijfformulier Introductie lesInschrijven
E-mailen
Bellen