KIV Instituut
Kern In Verbinding


Ons team

Martine

Martine

Directie, Docent Inmiddels meer dan 15 jaren ervaring in Intuïtieve en Innerlijke Ontwikkeling. Opgeleid in het lesgeven vanuit de bestaande methodiek uit 1984. Therapeut in VoiceDialoque en Transformatie Psychologie. Diverse vormen van Energiewerk en Lichaamswerk.

Over "Net zoals de natuur landschappen heeft, hebben wij een innerlijk landschap met prachtige "schatten" erin om te ontdekken en te LEVEN". Verteld Martine. "Het is voor mij een waar leerproces geweest, en nu nog steeds, om hierin te groeien. Ik ben van ver gekomen. En ik heb een diep helingsproces meegemaakt. Weer geleerd te vertrouwen op mijn Intuïtie en mijn wezenlijke zelf ten volste te leven. Ik blijf leren van mijzelf en anderen. Mijn passie is om andere mensen te inspireren en begeleiden om (weer) in verbinding te gaan met de eigen kern en vanuit het hart, bewustzijn te leven. Ik gun elk ander persoon net zo'n mooi groeiproces of, nog mooier! Om diens innerlijke schatten (weer) te doen leven. De levenskracht te stromen. Meer bewustzijn te creëren, en jezelf te kunnen dragen in veiligheid.. Dikke Knuffel en wie weet tot ziens!

Rene

Rene

Docent Familie Opstellingen, Assistent Basisopleiding, Healingopleiding. Coach en Chakra Therapeut. Acces Bars, Reiki 1 en 2. Healer en Reader. Opstellingenbegeleider.

Over "Hallo! Ik ben Rene, en ik heb in de loop van de jaren diverse trainingen-opleidingen gedaan op het gebied van intuïtief voelen."Verteld Rene. "Hierbij heb ik veel geleerd over energie, hoe dit werkt en stroomt en ook niet kan stromen. Dat je energie kan voelen bij anderen en iemand daar ook mee kan helpen wanneer de energie niet stroomt, vaak veroorzaakt door vastgezette emoties in het energiesysteem. Ik heb het meeste geleerd over mezelf en waar mijn energie niet zo lekker stroomde, en wat mijn patronen en overtuigingen waren waardoor ik niet vanuit mezelf heb geleegd, maar er net naast zat waardoor ik leefde wat er van me werd verwacht door anderen of de maatschappij. Door de trainingen ben ik meer mezelf geworden, ik kan nu voelen vanuit mijn hart naar mezelf en naar anderen en leef nu veel meer vanuit mijn hart, en kan daardoor veel beter voelen wat ik wil, waardoor ik trouw blijf aan mezelf en dus ook sneller mijn grenzen aan kan geven. Ik voel niet meer zo gevangen of beperkt. Ik voel me zoveel vrijer in mijn dagelijkse leven. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig als assistent mogen meelopen in de Basis en Healing groepen en ik vind dit echt heel erg leuk om te mogen doen, niet alleen om te leren van mijzelf, maar ook door anderen over mijzelf."

Kevin

Kevin

Assistent Healingopleiding en Readingopleiding. Afgestudeerd Reader en Healer. Ademcoach. Ondersteunende werkzaaamheden, waaronder administratie, en website.

Over "Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in Intuïtieve ontwikkeling en energiewerk."Verteld Kevin. "In het verleden heb ik hier ook meerdere cursussen in gevolgd. Sinds ik Martine ken, leer ik steeds meer concrete oefeningen die makkelijk in het dagelijks leven toe te passen zijn. Dit maakt het voor mij leuker om te blijven onderzoeken en te oefenen om mezelf verder te ontwikkelen. Nu ondersteun ik KIV bij randzaken zoals administratie, wat grafische vormgeving en waar eventueel nog meer ondersteuning in nodig is. Ook ben ik begonnen met assisteren in de healingopleiding".

Vanessa

Vanessa

Assistent Healingopleiding. Afgestudeerd Healer, Eigen praktijk in Healing en Assistent Healingopleiding.

Over "Hoi, mijn naam is Vanessa Visser en ik heb de basis en healing gedaan en nu met de Readingopleiding bezig. Healing en Reading geven vindt ik heel leuk en super leerzaam, het heeft me al veel inzichten over mezelf geleerd en meer ruimte in mijn leven en gezin gegeven. Ik mag assisteren bij de Healingopleiding en heb daar zin in! Gaaf om je intuïtief te ontwikkelen en bezig te zijn met energie."

Mariëlle

Mariëlle

Assistent Basisopleiding. Afgestudeerd Healer en Reader.

Over "Hallo! Ik ben Mariëlle en ik assisteer in de Basisopleiding en Workshops bij het KIV Instituut. Ik doe dit met veel liefde en compassie voor jou als student. Ik heb zelf de opleidingen ervaren als zeer waardevol voor inzichten en veranderprocessen in mijn leven. Ik wens jou als student toe dat je met deze mooie opleidingen en/of workshops je leven kunt verrijken. ik hoop een klein stukje samen met je op te lopen en je te ondersteunen in je leerproces. Tot ziens!".

Yvonne

Yvonne

Assistent Basisopleiding. Healingopleiding. Afgestudeerd Healer en Reader. Massages. Healingmassages.

Over Hallo, ik ben Yvonne en ik assisteer in de Basisopleiding bij het KIV Instituut. Ik geniet van de mooie ervaringen die cursisten opdoen en het leerproces dat zij doorgaan. Ondertussen blijf ik ook veel leren en ervaren. Heerlijk dat ik hier mag zijn! Een foto is nog onderweg.


E-mailen
Bellen