KIV Instituut
Kern In Verbinding

CMD Basisopleiding

 Deze opleiding bestaat uit 5 dagen (2 weekenden en 1 zaterdag of zondag

 
Introductie
Je kunt binnen een paar dagen of zelfs één dag leren hoe communiceren met dieren werkt. Wat ons doel echter is dat jij het ook kan, zonder dat je onzeker hoeft te zijn, nog overtuigingen hebt,  of dat je in oordeel gaat! Er komt namelijk veel meer bij kijken dan wij vaak denken. Want alleen weten hoe het werkt is niet voldoende om het ook daadwerkelijk te doen. 


Programma  5 daagse opleiding

Je leert...

·       Blokkades, overtuigingen en oude patronen schoon te maken
·       Hoe je verbinding kunt maken met jouw dier(en)
·       Hoe je energie kunt uitwisselen met jouw dier(en)
·       Communiceren met jouw dier(en)
·       Een bodyscan op dieren te kunnen doen (handen, pendelen)
·       Contact te maken met jouw overleden dier
·       Hoe je kunt leren van jouw dier. Dieren kunnen spiegelen
·       Je ontvangt een reading voor jou en je huisdier


In de CMD opleiding leer je hoe je zelf neutraal verbinding kunt maken met jouw dier (en). Verder gaan we al wel bij enkele andere dieren oefenen. Je zult merken dat er meer verdieping voor nodig is om ook met (alle) andere dieren te kunnen verbinden (als vervolg hierop kun je daarom de CMD Healing/Readingopleiding volgen).


Voornamelijk ga je in de Basisopleiding ruimte maken en op een zuivere manier in jezelf en met het dier verbinding maken. Je leert hoe het communiceren met dieren werkt. Je gaat op onderzoek wat er voor jou voor nodig is om dit zuiver en neutraal te kunnen doen.


 Het kan zijn dat er overtuigingen en blokkades in de weg zitten van jezelf en van andere energieën (van zowel mensen als dieren) die jou weerhouden om verbinding te maken. Tijdens je onderzoek wordt je ondersteunt door de docent en assistenten.


Vrijheid
In hoeverre kun jij in vrijheid communiceren met dieren? En mythische dieren? Ben jij voldoende neutraal ofwel zuiver? Of zit er nog iets tussen? Draag je bijvoorbeeld nog een patroon dat jou tegenhoudt? Misschien is er wel iets gebeurd gaandeweg met dieren bij jou, in dit leven of in vorige levens. Je maakt voor jezelf de weg vrij om oordeelloos, met liefde, acceptatie en vooral respect te communiceren met dieren.


Andere Energieën
Verder gaan we ook voelen hoe andere energieën van dieren zijn en wat dit betekent. We gaan spelen met mythische wezens en andere natuurwezens. Je ontdekt wat jouw totemdier is. En je leert hoe je energie kunt uitwisselen met jouw dier.


De belangrijkste aspecten voor het communiceren met dieren leer je niet alleen door het "weten" hoe het werkt maar vooral door het te "doen", te “voelen” en oefenen


Praktische Informatie
In de agenda worden de data vermeld wanneer deze opleiding wordt gegeven.


De weekenden zijn een volle zaterdag en zondag (van 10:00 tot 17:00 uur).


Kosten opleiding
De kosten voor deze opleiding bedragen € 595,- (2023).


Lunch/ eten
Tijdens deze dagen eten we in de middag gezamenlijk in de kantine.
Iedereen neemt wat lekkers mee om te delen met elkaar.
Er is een koelkast en opwarmplaat aanwezig.


Na het eten is er nog event tijd voor een wandeling of ontspanning.


Certificaat
Na afronding van de CMD basisopleiding ontvang je een certificaat van deelname. Na afronding van CMD Healing en Reading ontvang je een Certificaat en Je bent dan een healer en reader voor dieren. Je kunt dan je eigen praktijk hierin beginnen.


Je kunt hiervoor maximaal 1 dag missen. Je krijgt de mogelijkheid om in een andere groep dagen in te halen, mocht je een keer een weekend niet kunnen.


Het niveau van de opleidingen is MBO-Niveau.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle opleidingen, workshops en individuele sessies.


Toelating
Voorafgaand is de Basisopleiding succesvol voldaan.

Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
Vooraf heb je de Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling gevolgd. Je leert tijdens deze opleiding jezelf helen en ruimte te maken. Dit is van belang als je verder wilt met de CMD Basisopleiding. Dan heb je een goede basis voor jezelf en ruimte gemaakt om energetisch met dieren te gaan verbinden. Wij vinden het belangrijk dat je een passende opleiding volgt waarmee je daadwerkelijk aan de slag gaat met jouw blokkades en wat jou (onbewust) tegenhoudt om energetisch te leren communiceren met dieren.Inschrijven


Meer Informatie

Energie uitwisselen met jouw dier
Waarom zou je energie willen uitwisselen met jouw dier? Energie uitwisselen is belangrijk. Dieren (voornamelijk huisdieren) zijn van nature loyale wezens die in deze maatschappij afhankelijk zijn van de mens. Dieren kunnen energie voor het baasje gaan dragen. In dermate dat zelfs dieren daar ziek van kunnen worden.


Hoe werkt energie tussen mens en dier?
Een voorbeeld hiervan is: er stond een tijd geleden een bericht op facebook van een man die iets met zijn been had. Hij kon moeilijk lopen. Deze man liep met een wandelstok en kon niet goed op zijn been staan. Zijn hond, zijn lieve loyale maatje, kreeg ineens ook last van zijn pootje. De man is naar de dierenarts geweest, en heeft diverse onderzoeken laten doen (röntgenfoto's) en ze konden niets vinden. Toen bleek dat het hondje kreupel is gaan lopen omdat zijn baasje "kreupel" liep.

https://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/cm4all.com.widgets.Scroller/thumbnail.png
Zoals geschreven, zijn vooral huisdieren erg loyaal naar de baas en dragen uit onvoorwaardelijke liefde energie. Dit werkt ook zo met emoties of met gebeurtenissen. Daarom is het belangrijk dat verbindingen schoongemaakt worden en energie uitgewisseld wordt.
Een ander voorbeeld is van Martine Jones. Zij had jaren geleden een ontzettende lieve hond die maar liefs 15 jaren oud is geworden. Het was tijd voor deze lieve hond om verder te gaan. Hij was klaar op deze aarde. Maar hij ging niet. Waarom ging hij niet? Hoe ziek hij ook was, hij bleef. Door ernaar te kijken, bleek dat er nog een koord zat van Martine Marleen naar de hond. Op het moment dat ze dit koord had schoongemaakt, was hij zo vertrokken. Dat koord ging over het volgende: Hij wilde zelfs, in zijn zieke toestand nog zorgen. Omdat het verdriet immens was bij Martine en ze kon hem nog niet loslaten. Dat voelde hij. Ze heeft hem energetisch uitgelegd dat dit haar stuk was en dat zij nog tijd voor zichzelf nodig had om hem los te kunnen laten. En dat dit geen reden zou mogen zijn voor hem om te blijven. Dit gaf hem de rust om te kunnen gaan....

 


Agenda


E-mailen
Bellen