KIV Instituut
Kern In Verbinding

Workshop Innerlijk Kind

 In deze Workshop maak jij contact met jouw Innerlijk Kind.


Omarm je innerlijk kind

Heel je wonden, heel jezelf. Omarm jouw innerlijk kind. Voel wat het nodig heeft. Nodig het uit om aanwezig te mogen zijn. Te voelen hoe het is om gedragen te worden. Om even niet te zorgen. Om te zijn met jouw innerlijk kind. En het te helen in een liefdevolle bedding.

 

Door verbinding te maken met jouw innerlijk kind, en het er te laten zijn, heb je de mogelijkheid om pijnstukken van verdriet, angst, boosheid of andere emoties er te kunnen laten zijn. Te accepteren en door te ademen. Jouw volwassen zelf kan jou hierin begeleiden om dit te kunnen laten gebeuren. Hoe dan, dat leer je tijdens de workshop. En maak ruimte voor nieuw! Vul jezelf op met jouw eigen energie en laat vooral los wat oud is. Maak voor jezelf ruimte voor NIEUW! Laat je dragen en voel de veiligheid om er te kunnen laten zijn wat er is.


Ouders
Je maakt tijdens deze workshop de verbindingen schoon tussen jouw ouders of pleegouders. Je wisselt energie uit zodat je jouw essentie nog meer in eigendom kunt nemen.

Nieuw
Maak weer een nieuwe verbinding met jouw pure zijn. Elk kind dat geboren is, is puur in essentie. Heeft een puur en liefdevol zijn. Maak ruimte voor nieuw! En vul jezelf op met jouw essentie.


Begeleiding
Het kan heel kwetsbaar zijn om verbinding te maken met jouw innerlijk kind. Er is een docente en twee liefdevolle assistenten aanwezig om jou te ondersteunen in jouw proces.  Er wordt een sacred space gecreëerd (een veilige ruimte) voor jou om te mogen doorademen wat nodig is. Voel jezelf welkom, en nodig jezelf uit om te helen.


Praktische informatie
Locatie: Vreekesweid 12, Broek op Langedijk
Start: 10:00 uur, eind: ongeveer 17:00 uur
Kosten € 75


Er is een docente en twee liefdevolle assistenten aanwezig om jou te ondersteunen in jouw proces. Om te mogen doorademen wat nodig is. Voel jezelf welkom, en nodig jezelf uit om te helen.


Check de agenda wanneer deze workshop plaatsvindt.

InschrijvenE-mailen
Bellen