KIV Instituut
Kern In Verbinding

Familie Opstellingen Dag

 Vraagsteller
Bij de Familie Opstellingen Dag werken wij de gehele dag met personen die representant staan voor jouw familie en/of innerlijke delen.
Per dag worden er 4 of 5 opstellingen gedaan. Starttijd van deze dag is altijd 09:30 uur en kan uitlopen tot 18:30 uur.


Doordat het daadwerkelijk personen zijn die in de energie van jouw familie of innerlijke delen gaan staan, resoneert vaak onbewust intuïtief hetgeen wat op dat moment kloppend is voor de deelnemer (opsteller). Dit zorgt voor een grotere vorm van bewustzijn en inzichten, welke vaak direct kunnen worden geïntegreerd in het lichaam.


Wil je deelnemen en jouw vraagstuk voorleggen?
Dan ontvang je na inschrijving een bevestiging en een vragenlijst.
Wees welkom en schrijf je in.


Representant
Wil je alleen deelnemen als representant, dan is dat ook mogelijk.
Als representant zijnde, kun je ook waardevolle informatie ontvangen uit de delen waar je voor komt te staan. Welke jouw weer een stap verder kunnen helpen in jouw leerproces.

Praktische Informatie

De Familie Opstellingen Dag is 1 volle dag van 09:30 tot 17:30 uur met een mogelijke uitloop waarmee wij vragen rekening te houden.

Kosten
Vraagsteller/Opsteller € 99
Representant € 25


Lunch/ eten
Tijdens deze dagen eten we in de middag gezamenlijk in de kantine.
Iedereen neemt wat lekkers mee om te delen met elkaar.
Er is een koelkast en opwarmplaat aanwezig.


Na het eten is er nog event tijd voor een wandeling of ontspanning.


Inschrijven


Meer informatie

Wat is een familie opstelling?
Een familieopstelling is een effectieve en helende manier om de onbewuste patronen in onze familie van herkomst te onderzoeken. Hier zijn antwoorden te vinden op de vraag wat ons in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt en waardoor we niet lekker in ons vel zitten of onze doelen niet lijken te halen. Tijdens een familieopstelling kijk je, onder begeleiding, naar personen en gebeurtenissen binnen jouw familiesysteem die met elkaar verbonden zijn en van invloed kunnen zijn op het verleden. Maar ook in het heden en de toekomst.


Tijdens de opstelling kan er al op verschillende vlakken heling ontstaan, simpelweg door bewustwording van hetgeen er gebeurd.
Je brengt vraagstuk in, waar je helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk, vaak familieleden van degene die het vraagstuk inbrengt, worden andere deelnemers uitgekozen als 'representant',


Dus maximaal 5 personen kunnen zich inschrijven met een vraagstuk. Waarbij eenieder een eigen opstelling krijgt.
In andere opstellingen kun je dan toeschouwer zijn of representant. De toegevoegde waarde van een representant kan zeer waardevol zijn. Ook hierin kun je patronen en overtuigingen herkennen, en kan er eveneens bewustwording ontstaan.


Soms is iets heel kwetsbaar, en is toeschouwer zijn, in volle bewustzijn al voldoende. Dus ook als toeschouwer kan het zeer daadkrachtig zijn. Toeschouwer heeft dezelfde kosten als Representant.

 


E-mailen
Bellen