KIV Instituut
Kern In Verbinding

CMD Healing/Readingopleiding

Opleiding voor dieren

Deze opleiding bestaat uit 9 dagen (4 weekenden + 1 terugkomdag).


 

Introductie

Dit is een vervolg op de CMD Basisopleiding. Je kunt deze opleiding volgen wanneer je ook de Readingopleiding hebt afgerond.
Heb jij altijd al affiniteit met dieren gehad? En wil jij niet alleen weten hoe het werkt, maar ook daadwerkelijk kunnen? Een reading vanuit neutraliteit aan een eigenaar van een huisdier kunnen geven? Of misschien wel een Kudde? 


Programma

Je leert...

·       Een reading in neutraliteit te geven over een ander dier en uitleg geven aan het baasje.

·       Een relatiereading te geven tussen mens en dier.
·       Een reading op afstand of via een foto van een dier.
·       Een bodyscan en verdieping in ziektes bij dieren/ of dieren die uit balans zijn.
·       Stervensbegeleiding, vermissingen/ overleden dieren.
·       Je gaat verdieping brengen om in neutrale verbinding te gaan met jouw dier(en) en andere dieren.
·       Healing en healingmassage geven aan een dier.
·       Verdieping in huisdieren, waaronder paarden, honden en katten.
*       Hoe werkt het met kuddes?


In dit tweede deel (eerste deel is CMD Basis) ga je nog dieper in op de materie van de CMD Basisopleiding en leer je zelfstandig readingen van het dier maar ook tussen dieren en baasjes ofwel relatiereadingen (tussen het baasje en het dier).


Je leert gedegen bodyscans te doen en leert ook healingen en healingmassages te geven op het dier. Er is eveneens een verdieping in het constateren van blokkades en ziektes of dieren die uit balans zijn. Onder begeleiding ga je ook mensen en dieren van buitenaf lezen die graag een reading willen voor hun dier. Verder wordt er aandacht gegeven aan stervensbegeleiding.


En niet alleen dat...
Wat zeg je wel en niet tegen het baasje? Hoe ga je er zelf mee om? Heb je de neiging om de emoties over te nemen of te gaan dragen? Of wordt je angstig en durf je daar niet zomaar naar te kijken of antwoord op te geven? Dit zijn onder andere vragen die je in jezelf gaat onderzoeken.

Je leert ook een healing/reading op afstand te geven en een verslag te schrijven.

Praktische informatie
In de agenda worden de data vermeld wanneer deze opleiding wordt gegeven.


De weekenden zijn een volle zaterdag en zondag (van 10:00 tot 17:00 uur).


Kosten opleiding
De kosten voor deze opleiding bedragen € 995,- (2023).


Lunch/ eten
Tijdens deze dagen eten we in de middag gezamenlijk in de kantine.
Iedereen neemt wat lekkers mee om te delen met elkaar.
Er is een koelkast en opwarmplaat aanwezig.
Na het eten is er nog event tijd voor een wandeling of ontspanning.


Oefenen
In de periode tussen de weekenden heb je de gelegenheid om te oefenen met de Tools die je hebt gekregen. Je leert hierin je eigen pad te vinden en je krijgt momenten tijdens de lessen om het te delen en ondersteuning hierin te ontvangen.


Certificaat
Na succesvol afronding van de CMD Healing/Readingopleiding ontvang je een Certificaat. Je hebt dan de specialisatie healer en reader voor dieren. Je kunt dan je eigen praktijk hierin beginnen.
Je kunt hiervoor maximaal 1 dag missen. Je krijgt de mogelijkheid om in een andere groep dagen in te halen, mocht je een keer een weekend niet kunnen.


Het niveau van de opleidingen is MBO-Niveau.


De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle opleidingen, workshops en individuele sessies.


Toelating
CMD Healing/Readingopleiding kun je volgen wanneer je de Readingopleiding hebt afgerond en de CMD Basisopleiding.

 

Inschrijven


Meer informatie

Stervensbegeleiding bij een dier.
De laatste fase van een dier is vaak de meest kwetsbare fase. En vooral voor het baasje een moeilijke fase. Je hebt een band, misschien wel een bijzondere band opgebouwd met jouw dier en dan komt het moment dat je het dier mag gaan loslaten. Dat kan emotioneel heel moeilijk zijn. Ook kun je als baasje komen te staan voor keuzes die je moet maken. Wel of niet doorbehandelen? Nog wel of geen medicijnen meer? Wel of niet zachtjes laten inslapen? Die keuzes moet het baasje maken voor het dier. En hoe weet je nou wat nu de beste keuze is? Hoe kun je zien wanneer een dier zover is? Hoe kun je zien of weten wat het dier wil? Dit is wat aan bod komt tijdens de CMD

Contact met een overleden dier
Je gaat ook verbinding maken met verschillende overleden dieren. Hoe voelt dat? En hoe werkt dat? En wat wordt er aangegeven? Wat kun je nog doen? Wat wil het dier nog aangeven? Allemaal vragen die naar boven kunnen komen. Belangrijk in deze is ook dat je wederom leert energie uit te wisselen tussen het baasje en het dier en de verbindingen schoonmaakt. Zodat beiden weer verder kunnen.
Vermissingen


Er wordt ook aandacht besteed aan vermissingen. Is het mogelijk om een vermist dier op te sporen? Gaat dat altijd goed? Wat zijn de voor en nadelen en hoe werkt dat? Hoe denkt het dier? Wil het wel gevonden worden? Of kan het wel aangeven waar het is? Bij vermissingen kun je op voorhand nooit aangeven hoe het verloopt of wat de uitkomst is. Je leert hiermee om te gaan.

 E-mailen
Bellen