KIV Instituut
Kern In Verbinding

Intensive Transformation 4 daagse

Een 4 daagse verkorte opleiding in Energiewerk & Voice Dialoque en Transformatie Psychologie

 

Wil jij zelf leren werken met Voice Dialoque en Energiewerk?
Schrijf je dan in voor deze fantastische Intensive Transformation!


Programma 4 daagse

Je leert de Basistechnieken van het faciliteren in Voice Dialoque en Transformatie Psychologie (lees hieronder verder).
Je leert de Basis van Energiewerk (instromen, in je eigen energie te zijn (ook tijdens een sessie). Voelen hoe het is om gegrond zijn, energieën van anderen te leren scheiden. En je leert op een neutrale manier verbinding te maken.


Je leert...

 • De basis van faciliteren in Voice Dialoque en Transformatie Psychologie:
 • Dualiteit/ Eenheid - Je onderzoekt je eigen innerlijke ikken. Je leert de primaire delen, en subpersoonlijkheden van jezelf kennen. En je gaat hiermee in gesprek. 
 • Je leert je verstoten delen te herkennen en onderzoeken
 • Je onderzoekt je kwetsbare delen in jezelf
 • Je leert jouw Bewustzijn en Gewaarzijn herkennen
 • De Basis van faciliteren


 • Basis van Energiewerk in combinatie met Voice Dialoque:
 • De basis van energie stromen
 • werken met het wezen
 • Astraal lijf
 • Dromen
 • Vorige levens
 • Familie- systeemopstellingen
 • Focussing
 • Lichaamswerk

Combineren
Tijdens de sessies gaan we nog een stap verder in het werken met de Basistechnieken in combinatie met Energiewerk.


Voice Dialoque is namelijk op veel verschillende manieren te combineren met Energiewerk. We maken daarom sprongetjes naar de combinaties in focussing, familie- en systeemopstellingen, en energiewerk. Je mag hierin ook je eigen combinatie uitproberen, mits dit uiteraard mogelijk te combineren is.


Wil je eerst meer informatie of persoonlijk contact?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Wil je na deze 4 daagse meer?
Mocht je na deze 4 daagse verder willen met Energiewerk, dan kun je binnen het KIV Instituut de Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling volgen. Na de Basisopleiding kun je door naar de Healing opleiding. Daarna kun je een eigen praktijk beginnen. Wil je leren readen vanuit neutraliteit? Dan kun je vervolgens de Readingopleiding volgen.


Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
Wanneer je de Intensive Transformation al hebt gevolgd, dan krijg je korting op de Basisopleiding. De korting is € 100,-.

Ben jij een ademcoach, of werk jij al met Familie opstellingen, of systeemopstellingen? Dan zou je deze technieken kunnen combineren.  Ook als je therapeut bent, is dit een prachtige aanvulling om mee te kunnen werken.


Kortom een intensive opleiding met een speelse combinatie van verschillende technieken waarin jij als student in jouw leerproces centraal staat. Het meest krachtige is dat je zelf gaat voelen, en ontdekken in jezelf. Hierdoor leer je zelf hoe het voelt om het te ondergaan.

Jouw eigen proces
Een prachtige ervaring in deze combinatie is dat je tegelijkertijd je eigen (leer)proces in gaat de komende 4 dagen. Je kunt vraagstellingen inbrengen en dit zelf leren uitwerken tijdens de oefensessies en/of tijdens het stromen aangaan en verwerken. 


Je ontwikkelt jezelf zowel innerlijk en intuïtief waarbij je zowel de mooie als minder mooie schatten in jezelf kunt ontdekken en ervaren.


Ben jij er klaar voor om te Transformeren?
Hoe groot of hoe klein , wij kunnen garanderen dat je een transformatie zult doormaken. 

Praktische informatie
Na deze versnelde opleiding heb je de basistechnieken van Voice Dialoque en Transformatie Psychologie en Energiewerk ervaren. En weet je hoe je deze methode kunt toepassen.


Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.


Kom je van ver?
Je kunt ervoor kiezen om deze dagen vlak in de buurt te overnachten. Hotel Jules in Heerhugowaard ligt slechts op 10 minuten rijden afstand . Of Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard.  Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een Bed en Breakfast in de buurt .


Lunch/Pauze
We hebben anderhalf uur pauze tussen de middag. Je neemt je eigen lunch mee. Er is een koelkast en een opwarmplaat aanwezig.

Je kunt er ook voor kiezen om te gaan eten in de buurt. In het Broeker Winkelcentrum zit Chez Frans, Marktplein 25. 4 minuten rijden of een wandeling van 20 minuten. Of Restaurant Broeq, Bijlestaal 64, 1721 PW Broek op Langedijk. Dit is 2 minuten wandelen.

Voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle opleidingen, workshops en individuele sessies.

Inschrijven


Ben jij klaar voor een Transformatie?

Voice Dialoque en Energiewerk
Voice Dialogue bestaat voornamelijk uit energiewerk. In essentie zijn de delen energiepatronen die we in de loop van ons leven hebben opgebouwd, van instinctieve, gevoelsmatige, mentale en spirituele aard. De disowned selves, ofwel verstoten ikken die niet geleefd worden, ofwel weggestopt worden, zijn net zo belangrijk. Het verstoten van deze ikken kunnen tot emotionele ontploffingen leiden, nachtmerries, of soms tot uiting komen in lichamelijke klachten doordat ze ontkend worden, en geen ruimte krijgen. Deze delen hebben eveneens energie, en als dit te lang opgepot wordt, kan het in verschillende manieren, en soms ongewild, tot uiting komen. Het kan daarom een hele bevrijding zijn om deze delen aan het woord te laten en de energie in alle volheid te laten manifesteren.

Kortom
Deze combinatie van Voice Dialoque en Energiewerk is werkelijk fantastisch en je zult gegarandeerd, groot of klein, een transformatie doormaken.


Energiewerk
Wat is nu eigenlijk energie? Energie kun je ook zien als een trilling. Alles wat zich bevindt op de aarde heeft een trilling. Je zou dit ook een frequentie kunnen noemen. Mensen hebben individueel dus ook een eigen trilling. Ze zeggen weleens, hetgeen wat jij uitstraalt, dat is hetgeen wat je aantrekt. Dit komt eigenlijk door deze trilling. De wet van de aantrekkingskracht. Maar hoe kan dat dan dat dit niet altijd werkt? Een antwoord hierop is dat hetgeen je aantrekt, misschien dieper zit dan je denkt. Of je hebt er "nog" geen bewustzijn over dat het er is. Vaak betekent het dat je  nog iets mag leren. Uiteindelijk trek je het ook aan om er iets van te leren. Je kunt een trilling "verder" wanneer je "hetgeen" geleerd hebt, wat jij nog mocht leren.


In deze Intensive Transformation ga jij dus op onderzoek uit naar wat er bij jou, misschien nog onbewust, in de weg zit, om die volgende stap te zetten in jouw leerproces.


Wat zend jij uit?
Wanneer je bijvoorbeeld onzeker bent in iets met wat je doet, omdat je de overtuiging hebt dat je niet goed genoeg bent, dan kan dit door andere worden opgevangen. Afhankelijk van degene die het ontvangt (het verschilt namelijk ook weer hoe het ontvangen wordt), voelt diegene de ruimte en/of de boodschap dat jij niet goed genoeg bent. Je begrijpt hieruit al, dat er veel verschillende trillingen kunnen worden uitgezonden. En dit kan ook op veel verschillende manier ontvangen worden. Tijdens deze prachtige 4 daagse ga jij hierin op onderzoek en indien het aan de orde is, hierop direct energetisch schoonmaken, en loslaten.


Bewustzijn
Soms heb je niet altijd bewustzijn over hetgeen wat je uitzend. Zeker als een overtuiging of patroon diep zit, of wanneer het een manier van leven is geworden. De fantastische combinatie van Energiewerk en Voice Dialoque maakt dat je niet alleen veel leert en bewustzijn krijgt over wat er gebeurt in jou, maar je zult ook tijdens de sessies en het stromen uitgenodigd worden om daadwerkelijk ruimte te maken en oude overtuigingen en/of patronen daadwerkelijk los te laten en ruimte te creëren in jouw lichaam. En of dit nu een kleine of een grote stap is, dat is geheel aan jou en wat er voor jou mogelijk is. Een kleine stap kan namelijk ook groot zijn.


Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke ontwikkeling
Wanneer je de Intensive Transformation al hebt gevolgd, dan krijg je korting op de Basisopleiding. De korting is € 100,-.
In de Basisopleiding leer je jezelf helen.


Je leert hoe je voor jezelf kunt stromen en energetisch schoon kunt maken. En natuurlijk nog veel meer. Wil je meer informatie? Klik dan hier: Basis. Hierin staat een uitgebreide omschrijving over de basisopleiding.


Agenda


Vervolg....

Intensive Transformation Deepening (3 dagen

Een vervolg op de Intensive Transformation betreft de Intensive Transformation Deepening.
In deze drie dragen maak je een verdieping van hetgeen je inmiddels geleerd hebt. En ga je eveneens een diepgaand proces met jezelf aan.
Kosten € 599. Zie de agenda wanneer dit plaatsvindt.


E-mailen
Bellen