KIV Instituut
Kern In Verbinding

Opleidingen

Start jouw reis bij het KIV Instituut

Begin met de innerlijke reis van zelf heling.

 

Leven vanuit je kern, in verbinding met jezelf, in verbinding met anderen (mensen of dieren). Het ultieme van zijn, de verbindingen voelen, of juist de blokkades voelen in je lichaam, je pad voelen en kunnen leven, met alles wat er is.  Levenskracht stromen. Leven, genieten en plezier hebben.


Elk mens, elk wezen, individueel heeft zijn, haar of de eigen trilling. Wat is nu jouw energie? Jouw trilling? En wat is nu de energie of trilling van een ander? Kun je de energie van dieren voelen? Wat zijn de verschillen? Hoe werkt vermengen van energie? En hoe kun je energie scheiden zodat je jezelf niet verliest?


...KIV Nodigt Jou Uit...

KIV nodigt je uit om in verbinding te gaan met jezelf en jezelf (weer) te voelen. Jouw innerlijke landschap te onderzoeken en in verbinding met jezelf te zijn,  met oordeelloosheid, vrijheid, en liefde. Vanuit jouw volwassen zelf, je bewuste ego, te voelen. De innerlijke delen in jezelf, de kindstukken, de kwetsbaarheid en hoe je hiermee om kunt gaan en jezelf hierin vol liefde kunt omarmen. Nodig jezelf uit om van dualiteit naar eenheid te groeien.Basisopleiding


Healingopleiding


Readingopleiding


Individuele Begeleiding


Workshops


Intensive Transformation 4 daagseE-mailen
Bellen