KIV Instituut
Kern In Verbinding

Trainingen op maat

Voor jouw bedrijf

Wanneer jouw werknemers zich goed voelen, en zich goed blijven voelen, dan stroomt jouw bedrijf lekker door. Op het moment dat dit niet (meer) zo is, en er is veel uitval, verzuim of ontevredenheid, dan kan jouw bedrijf uit balans raken. Het kan invloed hebben op de prestaties van de medewerkers, maar ook op de communicatie en samenwerking onderling.  Op het moment dat je ervoor kiest om jezelf en jouw medewerkers hierin te ondersteunen, creëer je niet alleen een fijne balans maar ook een prettige werksfeer.


Inzichten kunnen soms veel verheldering geven. Een onderwerp zou bijvoorbeeld kunnen zijn, wie ben jij en wat is jouw plek? In hoeverre durf jij de ruimte in te nemen en assertief te zijn. Je grenzen aan te geven. En wat zijn jouw mindere kanten? Kanten waaraan je nog zou kunnen werken in jouw eigen proces?


Maar ook onderwerpen over het voorkomen of verminderen van stress, burn-out of depressie kunnen mooie uitgangspunten zijn.
Door inzicht, maar vooral ook aan te gaan met datgeen wat er is, en los te laten wat mogelijk is. Op een leuke, speelse manier, ga je voelen wat jij nodig hebt om hier ruimte in te maken, te creëren of de stappen te zetten naar jouw doel.


Mogelijkheden

Training op de Werkvloer // 1 DAG
Verkorte BasisTranining op Maat €750 p.p


Contact

 

E-mailen
Bellen