KIV Instituut
Kern In Verbinding

Healingopleiding

Elke opleiding vanuit het KIV Instituut is ervarings- en praktijk gericht.
In de Healingopleiding wordt er veel aandacht besteed aan jouw groeiproces en vooral praktijkgericht (ervaringsgericht) werken.
Zodat je voldoende vertrouwen opbouwt in jezelf, en/ of daarna je eigen praktijk op te kunnen starten (indien dit voor jou wenselijk is).

Eigen ontwikkeling

Veel mensen volgen deze opleiding zonder de intentie te hebben om een reader te worden en/of een eigen praktijk te volgen. Maar puur voor de eigen leerproces. En jezelf diep te leren kennen. En continue te helen van binnen. Mocht jij geen intentie hebben om een healer of reader te worden, ben je dus ook van harte welkom om deze verdiepingsslag in jezelf te maken. Voel je welkom.


Ook wanneer je al iets gedaan hebt met intuïtieve en innerlijke ontwikkeling, is dit een prachtige reis om weer een laag dieper te gaan in jezelf en het pad van heling van jezelf en anderen in te gaan. Voorafgaand de Healingopleiding heb je de Basisopleiding met succes afgerond.Jaarprogramma Healingopleiding

De Healingopleiding bestaat uit 3 blokken van 3 weekenden (2 dagen in een weekend).
Als je inschrijft per blok, kun je tussentijds besluiten om later het volgende blok op te pakken.


Wat leer je tijdens de Healingopleiding?


 • Je leert zelfstandig een healing te geven op verschillende systemen;
 • Je leert jezelf te helen
 • Healing op de Aura (op de verschillende lagen van de aura)
 • Healing op de gronding
 • Het alarmsysteem
 • Emoties en organen
 • het chakra systeem/ chakra's
 • Telepathische kanalen
 • vorige levens en gidsen
 • tapes
 • Op celniveau een healing geven
 • Het vertrouwen (de Tymus)
 • Koorden
 • Mannelijke en vrouwelijke energie
 • Geluidshealing
 • Ruimtes schoonmaken
 • Healingmassage
 • Healing op afstand leren geven
 • In het tweede en derde blok wordt er ook geoefend met mensen van buitenaf. 
 • Afhankelijk van de groepsgrootte en de ruimte wordt er ook gewerkt met Voice Dialoque, lichaamsoefeningen, 
 • Hetgeen steeds terugkomt is meditaties en visualisaties voor meer verdieping.


Wat nog meer?
Je ontvangt een verdieping in de basis van het energiesysteem. Je gaat zelf nog dieper in jezelf stromen en creëert (nog) meer bewustzijn over jou energetisch lichaam. Je oefent nog meer het voelen van energieën van anderen. En leert deze scheiden. Je ervaart nog meer hoe energie (trilling) werkt, omdat je ook werkt met anderen.


Je verhoogt jouw trilling en bewustzijnsniveau tijdens deze opleiding. 


Ontvangen van healingen
Je energiesysteem wordt iedere keer schoongemaakt door het ontvangen van een healing en je groeit steeds een stukje verder. Naast dat je leert om een healer te worden, zul je dus tijdens de lessen ook elke keer een healing ontvangen. Er wordt wederom veel aandacht besteed aan het stromen, lichaamsoefeningen, meditaties, visualisaties. Jouw groeiproces gaat dus in de Healingopleiding verder en een laag dieper. Het wordt steeds makkelijker voor jou om te voelen wanneer je eigen energie verstoort raakt, of wanneer iemand met zijn of haar energie bij jou zit, en wat je dan vervolgens kunt doen.


Blokkades en Verstoringen
Je kunt in jezelf blokkades of verstoringen tegenkomen, koorden van ouders, overtuigingen, en meer. Je leert dit bewust te herkennen. Je kunt een healing aan een ander geven, als je zelf eerst deze delen in jezelf hebt leren schoonmaken, en voor jezelf kan zorgen. Je gaat nog een laag dieper en leert dus eigenlijk meteen healingen geven aan anderen. En je eigen matches hierin herkennen. Matches? Ja, er is natuurlijk een reden waarom iemand bij jou een healing wil ontvangen. Vaak voelt deze persoon onbewust dat jij daarvoor een goede match bent. Dit betekent dat er voor jou ook ongetwijfeld een mooi cadeau achter schuilt, wat jij hiervan kunt leren. Dit maakt energiewerk daarom zo ontzettend magisch!Praktische informatie

De weekenden zijn een volle zaterdag en zondag (van 10:00 tot 17:00 uur).


Kosten opleiding
De kosten voor het hele jaar bedragen € 1.725,-.
De kosten per blok bedragen voor blok 1 € 575-. En Blok 2 € 629,-. Blok 3 € 629,-.

Lunch/ eten
Tijdens deze dagen eten we in de middag gezamenlijk in de kantine.
Iedereen neemt wat lekkers mee om te delen met elkaar.
Er is een koelkast en opwarmplaat aanwezig.
Na het eten is er nog event tijd voor een wandeling of ontspanning.


Kom je van ver?
Je kunt ervoor kiezen om in het weekend vlak in de buurt te overnachten. Hotel Jules in Heerhugowaard ligt slechts op 10 minuten rijden afstand . Of Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard.  Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een Bed en Breakfast in de buurt.


Certificaat
Nadat je de Healingopleiding met succes hebt afgerond, ontvang je een certificaat en ben je healer. Je kunt dan zelfstandig healingen geven en een eigen praktijk beginnen indien je dit wenst.
Je kunt maximaal 1 dag missen. Je krijgt de mogelijkheid om in een andere groep dagen in te halen, mocht je een keer een weekend niet kunnen.


Vervolg
Na de Healingopleiding kun je verder met de Readingopleiding. Mocht je dan interesse hebben in Energetisch werken met dieren, kun je de  CMD Healing/Readingopleiding volgen (Communiceren met Dieren).


Eisen voor deelname
Het niveau van de opleidingen is MBO-Niveau.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle opleidingen, workshops en individuele sessies.

Voorafgaand is de Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke Ontwikkeling met succes afgerond en ben je in staat om in je eigen ruimte, eigen energie te kunnen blijven in verbinding met de aarde.

Meer informatie
Wat is een energetische healing?
Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten aan energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele of mentale klachten. Wanneer het aan de orde is, kunnen deze verstoringen of blokkades van energie opgeruimd worden. Hierdoor ontstaat ruimte. Het kan ook zijn dat deze blokkades aandacht of acceptatie benodigd hebben. Je kunt hierbij denken aan emoties die bijvoorbeeld niet voldoende geleefd of doorgeademd zijn om los te mogen worden gelaten.

Studiemateriaal
Deze opleiding is ervaring- en praktijkgericht. Dit betekent dat er geen studiemateriaal is. 


Tijdens de opleiding dien je wel minimaal 2x aanwezig te zijn geweest bij een Zomer of Kerst Special om te oefenen in het geven van een healing. Verder wordt er ook geoefend op mensen van buitenaf.


Naderhand ontvang je een document met alles wat je geleerd hebt. E-mailen
Bellen