KIV Instituut
Kern In Verbinding

Workshops

Diepgang en Liefdevolle aandacht
In onze opleidingen sta jij als student centraal in jouw leerproces


Om kennis te maken met intuïtieve en innerlijke ontwikkeling, het zelf helingsproces, onder begeleiding van liefdevolle assistenten en een docent, kun je ervoor kiezen om een workshop te ervaren. Of om gewoon even een moment voor jezelf te nemen en een stuk in jezelf te helen wat aan de orde is. Ook als je al iets gedaan hebt met intuïtieve en innerlijke ontwikkeling. Jouw proces gaat door. Hoe fijn is het om dan af het toe een workshop te ervaren waarin je weer even helemaal in jezelf keert, en hetgeen wat er nodig is, jezelf geeft.


Voel jij je aangetrokken tot een bepaalde workshop? Twijfel dan niet! Je zult ergens bewust of onbewust weten hebben, dat hier iets voor jou valt te halen. Voel je welkom en neem je ruimte. Elke workshop wordt je ondersteund in jouw proces en is er liefdevolle aandacht voor jou. Je bent van harte welkom, we zien je graag.


Kies onder de menubalk Workshops welke workshop jij wilt ervaren. Heb je een keuze gemaakt? Schrijf je dan in via de menubalk Inschrijven of klik op onderstaande button.


Inschrijven
E-mailen
Bellen