KIV Instituut
Kern In Verbinding

Reading Advanced

De Readingopleiding Advanced bestaat uit 6 weekenden (zaterdag en zondag).
En kan gevolgd worden na het succesvol afronden van de Readingopleiding.

Praktijk- en ervaringsgericht

Elke opleiding vanuit het KIV Instituut is ervarings- en praktijk gericht.
In de Readingopleiding Advanced wordt er veel aandacht besteed aan jouw groeiproces en vooral praktijkgericht (ervaringsgericht) werken. Zodat je voldoende vertrouwen opbouwt in jezelf, en/ of daarna je eigen praktijk op te kunnen starten (indien dit voor jou wenselijk is).


Eigen ontwikkeling

Veel mensen volgen deze opleiding zonder de intentie te hebben om een reader te worden en/of een eigen praktijk te volgen. Maar puur voor de eigen leerproces. En jezelf diep te leren kennen. En continue te helen van binnen. Mocht jij geen intentie hebben om een reader te worden, ben je dus ook van harte welkom om deze intense verdiepingsslag in jezelf te maken. Voel je welkom.
Deze tekst past u aan door erop te klikken.


Advanced
Mocht je na het afronden van de readingopleiding meer verdieping willen of merk je dat je nog onzeker kunt zijn, dan is het aansluitend volgen van deze opleiding een prachtige aanrader.


Programma Reading Advanced

Wat leer je in deze Advanced opleiding?
In de Readingopleiding Advanced leer je leiding te nemen over jezelf.
Je maakt een verdiepingsslag in het energiesysteem, je ontvangt een stukje herhaling vanuit de readingopleiding.Daarnaast leer je jouw kruinchakra en het chakra van je intuïtie (6de chakra) in eigendom te hebben. Je eigen autoriteit (nog) meer in eigendom te nemen. Je vergroot je bewustzijnsniveau.Je leert hoe je kunt creëren vanuit je eigen energiesysteem. Hierbij kun je denken aan het neerzetten van een eigen bedrijf. En het proces wat je erin met jezelf aangaat. Hoe je jezelf hierin tegenkomt.Je visie helder neer te zetten, en hetgeen wat je geleerd hebt in de voorgaande opleidingen nog meer in praktijk te brengen, en het daadwerkelijk te leven. Je krijgt verdieping in de blauwdruk van jouw wezen.Je maakt nog meer vlieguren. En je gaat schoonmaken op hetgeen wat aan de orde is. 


Wil jij deze opleiding ervaren?
Schrijf je dan in via het inschrijfformulier of meld je aan via het contactformulier. Bij voldoende aanmeldingen zal er in overleg data worden ingepland.


Verdieping

Verdieping in Akasha Kronieken en Vorige levens. Wat is jouw blauwdruk, en hoe kun jij jezelf leiden naar een hoger bewustzijnsniveau? Zijn er nog vorige levens waarin onverwerkte zaken zitten? Je gaat dit onderzoeken en indien aan de orde, ook verwerken.


Huiswerk
Bij deze opleiding zijn ook studie uren van toepassing. Dit is geheel naar eigen keuze te voldoen. Het is niet een verplicht onderdeel van de opleiding. 

De gemiddelde studie uren in totaal betreffen 2 tot 4 uren per week.

Aan het einde van het traject betreft wel een verslag met het leerproces een onderdeel van het programma.

Praktische Informatie
De weekenden zijn een volle zaterdag en zondag (van 10:00 tot 17:00 uur).


Aanmelding gaat in overleg, na het succesvol te hebben afgerond van de Readingopleiding.


Bij voldoende aanmeldingen wordt deze opleiding ingepland.


Kosten opleiding
De kosten voor deze Advanced opleiding bedragen € 1.950,- (2023).


Lunch/ eten
Tijdens deze dagen eten we in de middag gezamenlijk in de kantine.
Iedereen neemt wat lekkers mee om te delen met elkaar.
Er is een koelkast en opwarmplaat aanwezig.


Na het eten is er nog event tijd voor een wandeling of ontspanning.

Certificaat

Nadat je de Readingopleiding Advanced met succes hebt afgerond, ontvang je een certificaat.


Je kunt maximaal 1 dag missen. Je krijgt de mogelijkheid om in een andere groep dagen in te halen, mocht je een keer een weekend niet kunnen.


Het niveau van de opleidingen is MBO-Niveau.


Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle opleidingen, workshops en individuele sessies.

Toelating

Deze opleiding is een verdieping van de Readingopleiding en kan worden gevolgd wanneer de Readingopleiding succesvol is voldaan, en een aanmelding/ intakegesprek met succes is doorlopen.

Inschrijven
E-mailen
Bellen