KIV Instituut
Kern In Verbinding

Vorige Levens en Karma 5 Daagse

Een fantastische innerlijke reis in jezelf. Inzichten en Heling.


Wat houdt het in?

Tijdens deze 5 daagse kijk je naar al je vorige levens die jij hebt gehad. De eerste dagen ontvang je inzichten en ga je op onderzoek in hoeverre je nog blijft hangen in “oude” karma verhalen. De andere dagen ga je hierin stromen, verwerken, en loslaten. Ontbind jezelf van oude contracten, of commitments die jij hebt afgesloten met anderen of met jezelf. In dit leven, of in vorige levens. Bevrijd jezelf van karma verhalen. En haal energie van zielendelen terug naar het hier en nu. Op de laatste dag ontvang je een heling op het hoogste niveau en wordt je trilling en je bewustzijn vergroot. Ontbind jezelf van oude koorden, oude verhalen.


Gaat het bij jou kriebelen als je dit leest?

Dan zegt dit al genoeg. Je hebt een verlangen om jouw zielendelen weer terug te halen. Te herinneren wat voor vorige levens je hebt gehad, en vooral te herinneren in wie je in wezen bent.  Voel je welkom om hetgeen dat oud is, te verwerken en/of los te laten, zielendelen weer terug te halen en te herinneren in wie je in wezen bent. 


Een combinatie van stromen in je energetisch lichaam, blokkades oplossen, contracten ontbinden, koorden loslaten, opstellingen, rituelen, innerlijke delen. Een fijn samen zijn in verbinding en veiligheid. Gun deze verlossing in jezelf.


Oude zielen

Op dit moment leven er veel oude zielen op aarde. Oude zielen, die vaak (soms al meerdere levens lang..) in oude patronen zijn blijven hangen. Niet meer wetend, hoe “anders” verder te kunnen. Niet meer kunnen herinneren waar je in wezen vandaan komt. Het verlangen om de “leegte” in te vullen, erachter te komen wie je nu eigenlijk in wezen bent, en wat je hier op aarde nu  komt doen, wordt bij veel mensen groter. Dit komt ook omdat het aan de orde is. De trilling van de aarde is verhoogt. Veel informatie wordt versneld verspreid. Het is het fijn als je jouw lichaam mee kunt nemen in deze trilling. Oude verhalen, van dit leven en van vorige levens, kunnen nog in je lichaam opgeslagen zitten. Het is aan de orde om dit op te schonen, zodat je jezelf weer kunt verbinden met datgene wat je hier op aarde komt doen.Wat ervaar je tijdens deze 5 daagse?

Je ervaart jouw levenslijn(en) en jouw labyrint. Je gaat op onderzoek in hoeverre je nog blijft hangen in Karma verhalen.
Heb jij het idee of gevoel dat je vorige levens hebt gehad? Of weet jij dit al lang al en wil jij dit graag verwerken? Hetgeen wat je kunt gebruiken naar het hier en nu halen, en alles wat niet meer dient, loslaten?


  • Je gaat op onderzoek in jouw vorige levens;
  • In je energetisch lijf stromen, en schoonmaken
  • Je levenslijn(en) ontdekken en schoonmaken
  • een opstelling ontvangen in vorige leven(s) en karma verhaal
  • Jezelf helen en jouw energie (zielendelen) schoonmaken en terughalen uit vorige levens
  • Jezelf ontbinden van contracten, of commitments van jezelf of van anderen
  • Koorden losmaken van "oude" karma verhalen
  • Jouw pad tot innerlijke en intuïtieve ontwikkeling verder openen
  • Je ontvangt een healing in het energieveld van de flower of life om je lichaam naar een hoger niveau te tillen
  • Je sluit af met een eigen gemaakt ritueel over jouw leerproces.


Vereiste 

Een vereiste om met deze 5 daagse mee te kunnen doen, is dat je de Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke Ontwikkeling bij het KIV Instituut of De Rivier hebt gevolgd. Je hebt in jezelf een basis gecreëerd, een fundering, met daarin voldoende bewustzijn om jezelf in het proces te kunnen dragen. Je weet hoe je jouw energetisch lijf schoon kunt maken. Heb jij deze basis nog niet in jezelf gecreëerd? Volg dan eerst de Basisopleiding Intuïtieve en Innerlijke Ontwikkeling.


Kosten

De kosten voor deze 5 daagse betreffen € 1.001,00
Deze kosten zijn exclusief lunch en andere faciliteiten.
Inclusief koffie, thee, water en wat lekkers tijdens de 5daagse.


Overnachting

Overnachting zit er niet bij. In de buurt zijn verschillende mogelijkheden om te kunnen overnachten. In hotels of Bed en Breakfasts.
Broek op Langedijk ligt c.a. 25 minuten gelegen van het strand. Waar ook diverse mogelijkheden voor overnachtingen zijn.

Maximaal

Aantal personen voor deze 5 daagse is maximaal 15


Data voor deze 5 daagse is op dit moment nog niet bekend.
Dit zal in de zomermaanden zijn.

E-mailen
Bellen