KIV Instituut
Kern In Verbinding


Een Warm Welkom bij het KIV Instituut

29 juni 2024 kun je een volledige les ervaren.
Kosten € 10,00  Inschrijfformulier Introductie les

Op 12 augustus 2024 start de Basisopleiding 3 x 5 dagen!

3 blokken van 5 dagen. Inschrijfformulier.


Op 21 september 2024 aanstaande start de Basisopleiding (9 weekenden) !! Kom je ook? Schrijf je in via het inschrijfformulier

Zomer Special // Gratis Healing en/of Reading // 15 juni 2024

Inschrijven

Introductie filmpjes


In onze opleidingen sta jij als student centraal in jouw leerproces

KIV nodigt je uit om in verbinding te gaan met jezelf en jezelf (weer) te voelen. Jouw innerlijke landschap te onderzoeken en in verbinding met jezelf te zijn,  met oordeelloosheid, vrijheid, en liefde. Vanuit jouw volwassen zelf, je bewuste ego, te voelen. De innerlijke delen in jezelf, de kindstukken, de kwetsbaarheid en hoe je hiermee om kunt gaan en jezelf hierin vol liefde kunt omarmen. Nodig jezelf uit om van dualiteit naar eenheid te groeien.Breng jezelf naar een hoger bewustzijn bij het KIV Instituut


Diepgang en Liefdevolle aandacht

Elke opleiding bij het KIV Instituut is ervaring en praktijkgericht. Met ondersteuning van een docent en één of twee assistenten ga jij jouw groeiproces aan in een veilige omgeving. Je bent bezig met zowel het energetisch lichaam als het lichaam zelf. Een innerlijke reis waarin je jouw Intuïtie naar een hogere trilling brengt. En alles dat oud is, accepteert, doorvoelt, en alles wat oud is, loslaat.


Jouw Eigen Trilling

Elk mens, elk wezen, individueel heeft zijn, haar of de eigen trilling. Wat is nu jouw energie? Jouw trilling? En wat is nu de energie of trilling van een ander? Kun je de energie van dieren voelen? Wat zijn de verschillen? Hoe werkt vermengen van energie? En hoe kun je energie scheiden zodat je jezelf niet verliest?

Begint het al te kriebelen? Start dan hier jouw innerlijke en intuïtieve reis.Nieuwsbrief ontvangen? Vul je E-mail hieronder in. Nieuwsbrieven worden ongeveer 1x in de 3 maanden verzondenErvaringen Cursisten en Deelnemers Worskhops

11 berichten op 3 pagina's
Chantal Kuijs
27-02-24 13:03:31
In september ben in gestart met de basisopleiding. Kiv is een warm bad met ontzettende liefdevolle begeleiding. Een mooie reis om jezelf beter te leren kennen.
I. Nauts
26-02-24 19:42:51
Super fijne ervaringen gehad bij het KIV instituut. Ik heb de workshop en energie en dieren gevolgd, het zomer en winterevent en een opstellingen dag innerlijke delen.
De sfeer die aanwezig is om echt jezelf te mogen en kunnen zijn is heel fijn. Mooie inzichten gekregen waardoor er weer rust ontstaat in je hoofd en lichaam.
Dank je wel Martine.
Cynthia Bakker
26-02-24 14:45:17
Ik ben in 2023 gestart met de Basisopleiding omdat ik mijzelf enigszins kwijt was. Ik had geen plezier meer in mijn baan en m’n dagelijkse bezigheden en was vaak erg vermoeid. Door de vele tips en ademhalingsoefeningen herstelde mijn energie in een rap tempo. Tijdens de opleiding kreeg ik echt de ruimte om mezelf te leren kennen: wie ben ik nou eigenlijk en waar liggen mijn passies? Nooit heb ik bij deze simpele vragen goed stilgestaan, maar het is zo hard nodig vandaag de dag! Inmiddels een nieuw pad ingeslagen en sta weer vol in het leven, bedankt daarvoor KIV!
Y. Pepping
25-02-24 15:42:56
Na het volgen van opleidingen bij de Rivier ben ik nu bij Martine terecht gekomen. Weer even lekker energie stromen tijdens de zomeravonden. Of een workshop van een dag. Heerlijk in gezelschap met gelijkgestemden en even aandacht voor jezelf onder super begeleiding. Ik geniet ervan.
A. Groot
26-06-23 13:41:30
Ik was mijzelf enigszins kwijtgeraakt door het zorgen voor mijn gezin en mijn werk. Ik was veel aan het pleasen. Een vriendin van mij gaf toen het advies om naar Martine Marleen te gaan. Zodoende heb ik de basisopleiding gevolgd. Ik merk dat ik meer in het hier en nu leef en ik kies voor mezelf. Martine Marleen is een vriendelijke vrouw en zij heeft mij goed geholpen. Bedankt!
Tonen: 5  10   20
 


E-mailen
Bellen